Keby som vám mohol ukázať ako sa stať úspešnými, zaujímalo  by vás to?

Ako môžete vidieť, ľudia sú pochopiteľne šťastní, keď sa v ich živote nenachádza nič negatívne. Je to však podobné, ako sa pokúšať držať nafukovací balón pod vodou. Hneď ako ho zatlačíte, okamžite vyskočí na hladinu.

Predstavte si, že ste úspešný a všetko čo to so sebou prináša. Je to skvelý pocit, však? Môžete ho mať a dokonca aj oveľa viac. Stačí ak sa vzdáte vecí, ktoré vám v tom bránia.

Nedostatok predstavivosti

Nedostatok predstavivosti je vec číslo jedna, ktorá väčšine ľudí bráni v ceste za úspechom. V prvom rade musíte mať vo vašej hlave jasnú predstavu o tom, čo pre vás znamená úspech. Nevravím o veľa peniazoch, piatich autách a obrovských domoch.

Vravím o živote, ktorý naozaj chcete žiť. Zamyslite sa nad tým, čo by bolo ak by ste už toto všetko mali.

Koniec koncov, čo teraz chceme je cítiť sa dobre.

Negatívne očakávania

Dennodenne sme podmienený k tomu, aby sme o sebe hovorili negatívne. Niektorí ľudia jednoducho neveria v uznania a len stále chodia a hovoria si, že nie sú dostatočne dobrí, že to nemôžu spraviť alebo dokonca, že to nemá cenu robiť.

Skúste si preto povedať niečo pozitívne a uvidíte ako sa budete cítiť. Pozitívne očakávania majú silu privolať dobré veci.

Vina

Sám ste za všetko zodpovedný. A to nielen za úspech vo vašom biznise, ale aj to, ako veľa si práve teraz užívate váš život. Dokonca aj ak vám niekto spravil v minulosti niečo zlé, neznamená to, že teraz naňho musíte byť do konca života naštvaný.

Tým, že budete neustále viniť ostatných, budete vlastne jediný, kto na tom bude tratiť.

Negatívne myšlienky

Každý z nás má nejaké negatívne myšlienky. Zamyslite sa nad tým, aké sú tie vaše a zbavte sa ich. Existuje množstvo spôsobov, ktoré vám v tom pomôžu.

Problém je, že väčšina ľudí má svoje negatívne povery rada. A to z jedného prostého dôvodu. Cítia sa pohodlne, ak si jednoducho povedia, že toto nikdy nepôjde alebo toto nedokážem. Avšak neuvedomujú si, že jediná cesta ako sa stať v živote úspešnejším je, ak sa ich okamžite zbavia. A to nás vedie k ďalšiemu bodu.

Pohodlnosť

Je pekné cítiť sa pohodlne a v bezpečí, avšak takýto spôsob vám automaticky bráni v úspechu. Ostanete zaseknutý. Na to, aby ste niečo zmenili je treba podniknúť nejaké kroky. Postaviť sa vášmu strachu a vybudovať si život, ktorý naozaj chcete žiť. Ak robíte niečo po prvý krát, je logické, že sa pri tom môžete cítiť nepohodlne. Je to časť hry. Je to znamenie, že sa meníte a robíte progres.

Nedôvera

Je dôležité, aby ste si verili. Nemusíte presne vedieť ako chcete zarobiť viac peňazí a stať úspešnejšími.

Vaše srdce totiž už vie kade sa máte vybrať. Počúvajte vaše srdce a nasledujte veci, ktoré vás najviac zaujmú.

Verte si, pretože vy ste jediný kto vie, že to čo robíte, je pre vás to pravé.

Nedostatok sústredenia

Ďalšia vec, ktorá vám bráni k dosiahnutiu úspechu je nedostatok sústredenia.

Ak začínate nejaký nový projekt alebo biznis, musíte si nasadiť na oči klapky a nesústrediť sa na nič iné.

Zistil som, že čím viac sa sústredím, tým môžem očakávať lepšie výsledky. Je totiž veľmi ľahké nechať sa rozptýliť a zísť z cesty. Už sa mi to stalo, preto viem, že jediná cesta ako dosiahnuť úspech je, že sa budete naplno sústrediť.

Zlý pohľad na šťastie

Šťastie neprichádza z vonku, ale z vnútra.

Nie vždy sa vám totiž musí všetko podariť. Preto je dobré myslieť aj na veci, ktoré získate počas naháňania sa za úspechom. Môžu to byť veci ako pokoj v mysli, radosť, šťastie alebo určitý pocit naplnenia.

Niektoré veci nemusíte ani dokončiť, aby ste sa tak cítili. Stačí ak ich len budete robiť.

Odkladanie vášne

Najúspešnejší ľudia sú tí, ktorí robia to, čo je ich naozajstnou vášňou. Samozrejme, existujú ľudia, ktorí robia to, čo ich nebaví a sú úspešní. Jediný problém je v tom, že väčšina z nich akýmsi spôsobom nenávidí život.

Byť úspešný nie je o zarábaní obrovského množstva peňazí. Je to o tom, aby ste robili to, čo vás baví a cítili sa pri tom naplnení.

Najlepšia vec na tom je, že ak sa skutočne venujete niečomu čo vás baví a ste v tom naozaj dobrý, peniaze prídu samé.

V živote môžete dosiahnuť naozaj obrovských úspechov. Jediné čo na to potrebujete, je rozhodnúť sa už dnes.

zdroj: http://www.dumblittleman.com/2011/07/10-things-that-hold-you-back-from.html

 


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup