fakty-o-zivoteVideli ste už niekedy jednu z tých optických ilúzií, kde sa na jednom obrázku nachádzajú nejaké kresby a akonáhle vám niekto povie čo to je, všetko začne byť zrazu zrejmé?

Niečo podobné zažijete aj teraz. Idem dať formu niečomu, čo nie je pred vami, načo ste si nikdy nedali čas pomenovať to alebo vysvetliť. Jednoduché poznanie čo je čo, byť schopný identifikovať a definovať to, nám uľahčí samotné vysporiadanie sa s tým.

Tento neznámy a tajuplný fenomén sa stáva niečím, čo môžete pochopiť a zvládnuť.

Takže, tu sú tri malé fakty zo života, ktoré vás udržia pri zmysloch, pomenované a definované iba pre vás.

1. Nedostanete to, čo si zaslúžite

Dostanete to, čo očakávate a požadujete.

Vo všeobecnosti dostanete oveľa častejšie to, čo očakávate, ako to, čo si zaslúžite. Naozaj, je to pravda, nehľadiac na štatistiky z minulosti. Faktom, na ktorom záleží, je, že vesmír nehľadí na to, čo si zaslúžite. Nehľadí na štatistiky z minulosti, nehľadí na to, čo ste dosiahli, a rovnako nehľadí na váš blahobyt.

To, na čom záleží, je stav vašej mysle.

Ak robíte všetko správne a dúfate v úspech, napriek tomu existuje šanca, že zlyháte. Na druhej strane, ak očakávate úspech, dosiahnete ho.

Ak sa idete v práci zodrať a dúfate, že za to dostanete to, čo vám prináleží, budete čakať veľmi dlho. Na druhej strane, ak očakávate a požadujete kompenzáciu za vašu výnimočnosť, dostanete ju.

Váš postoj je všetkým a nemôže ho nahradiť žiadne plánovanie, procedúry, nasledovanie pravidiel a štatistík.

2. Nemôžete odôvodniť neodôvodniteľné

Existujú nadriadení, ktorí chcú, aby ste im dodali 110%, keď jasne nerozumejú, že matematicky nie je možné dodať viac ako 100%.

Máte vedúcich, ktorí chcú za týždeň postaviť „vesmírnu loď“.

Samozrejme, existujú priateľky/matky/sestry/priatelia, ktorí majú ideálnu váhu, napriek tomu sa stále sťažujú na svoje tučné stehná. Veľa šťastia, ak sa ich budete snažiť od toho odhovoriť použitím logiky.

Existuje veľa dospelých, s ktorými sa nikdy nepochopíte, dokonca aj ak vy ste ten, ktorý sa s nimi usiluje o racionálnu komunikáciu.

Namiesto toho by ste sa s nimi buď mali: (1.) pokúsiť komunikovať spôsobom, ktorý vám dovolí ich pochopiť, (2.) alebo ich označiť za nevhodných na komunikáciu a pokračovať vo svojom živote.

3. Vaše väzenie je produkt vašej vlastnej tvorby

Dôvod, prečo ste nedostali to, čo ste vždy chceli, je taký, že ste nikdy nemali príležitosť, čas, peniaze, šťastie, okolnosti alebo zdroje. Je to preto, lebo ste si vybudovali vaše osobné väzenie, aby vás chránilo pred zlyhaním, sklamaním a neznámom.

Garantujem vám, že nezáleží čo v živote chcete, vždy existuje niekto, kto je schopný to dosiahnuť za menej času, peňazí, šťastia, príležitostí, okolností alebo zdrojov ako vy.

Nie ste neobvykle nešťastný, ste obyčajný a plný strachu, a vaše väzenie je postavené práve z tohto všetkého strachu.
Nanešťastie, väzenie postavené zo strachu, je jedno z najbezpečnejších väzení. To je dôvod, prečo ste sa ani nikdy nepokúsili získať to, po čom túžite.

Našťastie, mne sa podarilo z môjho väzenia utiecť, takže viem, čo presne potrebujete na to, aby ste sa z neho dostali.

Veriť si: Musíte byť schopný si veriť, že sa vám podarí prekonať ten uväzňujúci pocit, ktorý máte. Musíte byť schopný si predstaviť váš úspech a musíte si byť istý, že ho dosiahnete.

Trpezlivosť: Úspech obvykle nepríde rýchlo. Mali by ste byť za neho vďačný. Úspech so sebou prináša množstvo záťaže a vy musíte byť pripravený túto zodpovednosť prevziať. Nevzdávajte sa tak ľahko a neočakávajte okamžitú odmenu.

Byť pripravený na zmenu: Musíte byť pripravený a ochotný zmeniť sa a musíte prestať očakávať, že svet sa zmení za vás. Je smiešne očakávať úspech, ak odmietate robiť zmeny, ktoré do vášho života úspech priťahujú.

Nabudúce, keď začnete túžiť po slobode, prestaňte vyniť vonkajšie faktory. Zamyslite sa namiesto toho nad všetkými tými spôsobmi, ktorými ste sa uväznili a čo môžete spraviť ešte dnes, aby ste sa odtiaľ dostali.

Slová na koniec

Je jednoduché zachytiť sa v rýchlom tempe života a zabudnúť na to, že sme tvorcami našej vlastnej reality. Je oveľa jednoduchšie viniť ostatných, ako s tým niečo začať robiť.

Odteraz, kedykoľvek keď sa budete cítiť podvedený, alebo nedostanete to, čo chcete, nepozerajte sa okolo seba a nehľadajte vonkajšie riešenie vonkajšieho problému. Nazrite dovnútra po vnútorných riešeniach vnútorného problému.

Nezáleží na okolnostiach – ak tak urobíte, vždy zvíťazíte.

 


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup