Nasledovať svoju vášeň by mala byť u každého z vás tá najdôležitejšia položka, ktorá sa nachádza na vašom zozname životných povinností. Samozrejme, je to ťažké, je to občas strašidelné. Plne sa s tým stotožňujem a úplne vás chápem. Ja som presne taký istý, a preto každý deň cítim určitú formu strachu, ale zároveň aj veľké nadšenie z toho, že môžem robiť to, čo ľúbim a čo naozaj chcem.

Ak ste ešte neobjavili vašu vášeň, odporúčam sledovať tento blog aj naďalej, pretože práve tú spoločne skúsime v najbližšej dobe odhaliť.

Existuje množstvo vecí, ktoré musia byť objasnené, aby ste si mohli ísť za vašou vášňou. Ale pamätajte! Vždy je treba podniknúť určité kroky. Nič nepríde samo. Preto sa nebojte podniknúť kroky potrebné k splneniu alebo aspoň k posunutiu sa bližšie k vašim snom. Ak budete cítiť, že robíte niečo naozaj radi, tak sa môžete spoľahnúť na to, že pocit nadšenia vždy porazí pocit strachu.

Niektorí hovoria, že sú šťastní, že môžu robiť to, čo majú radi. Avšak táto možnosť sa im určite nenaskytla len tak. Ak niečo chcete, môžete to mať iba vtedy, ak sa rozhodnete, že je čas si za tým ísť. Existuje nespočetné množstvo dôvodov prečo nasledovať vašu vášeň a nadšenie.

Ja vám ponúkam takých päť, mne najbližších

1.Plnenie snov

Ten skvelý pocit, ktorý nastane v čase, keď sa vám niečo podarí splniť, je podľa mňa úplne na nezaplatenie. Ak sa vám zdá, že vo vašom živote existujú nejaké prázdne miesta, máte nejaké sny alebo jednoducho niečo postrádate. Choďte za tým! Zajtra totiž už môže byť neskoro.

2. Názor

Svet potrebuje váš názor. Každý z nás je jedinečný. Ste skvelí v jednej alebo viacerých veciach, a preto je čas podeliť sa o vaše poznatky aj s ostatnými, aby sa mohli od vás učiť a rásť. Osobne som dlho cítil, že nemám čo ponúknuť, ale časom som sa naučil dve veci. 1. Mám čo ponúknuť 2. Nestarám sa o nič iné a som rozhodnutý robiť to, čo mám naozaj rád.

3. Rast

Mám na mysli stále sa zdokonaľovať. Neustále sa tlačiť ďalej zvyšovať si latku. Je totiž veľmi jednoduché stagnovať. Pri všetkom čo robím sa neustále snažím posúvať ďalej. Pretože keď sa o pár rokov pozriem naspäť, chcem si povedať „ Som vďačný, že som týmto spôsobom vyplnil každú voľnú minútu môjho života a zároveň sa teším na ďalšie, ktoré ma v mojom zdokonaľovaní čakajú.

4. Všetko pôjde samo

Ak ide niečo ako po masle, dosť ľudí má tendenciu si myslieť, že je to náhoda. Avšak tak funguje náš vesmír. Tak je to celé nejako poprepájané, že ak si ideme za tým, čo nás naozaj dokáže nadchnúť a ak robíme niečo, čo máme naozaj radi, veci idú akosi od ruky. Ak neviete o čom hovorím, vydajte sa naproti svojej vášni a zistíte to veľmi rýchlo.

5. Zmena

Každá zmena začína v našom vnútri. Svet je pobláznený, a preto je veľmi dôležité nasledovať vašu vášeň. Dokonca aj ak sa venujete vašej vášni iba jednu minútu v priebehu týždňa. Ak to bude viac ako ten minulý, vždy je to dostatočné množstvo času, ktoré vás posunie tým správnym smerom.

Prestaňte sa preto vyhovárať, a podniknite prvé kroky na ceste za vašou vášňou.


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup