Oblečenie je jeden zo základných faktorov, ktorý nám pomáha dotvárať prvý dojem o danom človeku. Rôzne príležitosti si vyžadujú iné oblečenie. Dnes vám predstavím pár zaujímavostí, ktoré by ste vo svojom šatníku mohli využiť v práci, na stretnutiach alebo hoci aj na rande.

1. Rôzne farby oblečenia vypovedajú o rôznych skutočnostiach. Najzaujímavejšie efekty ukazujú najmä štúdie, ktoré sa zaoberajú červenou farbou. Najdôležitejším faktom je, že červená predstavuje sex. Práve červená robí pre ženy mužov atraktívnejších. Platí to aj opačne. Červená farba pomáha aj stopárom, aby im zastavili.

2. Ak váš šatník bude obsahovať módu mladých, budete sa cítiť zdravší. Okuliare z vás urobia múdru osobu, ale menej atraktívnejšiu. Na štýle oblečenia akejkoľvek celebrity môžete posúdiť, ako dlho vydrží jej manželstvo.

3. Väčšine ľudí záleží na značkovom oblečení, pretože práve vďaka značke dosahujú vyššie spoločenské postavenie. Ľudia sa tak k sebe správajú vľúdnejšie.

4. Tmavé oblečenie = neurotickí. Formálne oblečenie = svedomití. Nekonvenčné a neupravené oblečenie = otvorení novým veciam. Drahé a luxusné oblečenie = narcizmus.

5. Doktorom dôverujete viac, keď na sebe majú biele plášte. To, čo na sebe máte, ovplyvňuje, ako sa správate. Ak si na seba dáte biely plášť, budete pôsobiť viac opatrnejšie  a pozornejšie.

Takže, ak chcete vystupovať v tom najlepšom svetle, odporúčam si dôkladne vybrať svoje oblečenie.

 


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup