Vybudovanie stabilného biznisu je podobné ako chodiť do posilňovne. Nemôžete čakať, že čítaním o cvičení naberiete svaly. Musíte najprv zistovať čo funguje a čo nie, a potom s tým niečo urobiť. Na začiatku je to namáhavé, pretože vaše telo nemusí byť zvyknuté na seba tlačiť.

Avšak skôr či neskôr sa danej úrovni prispôsobíte a následne musíte zvýšiť latku, aby ste spravili ďalší pokrok.

To isté platí v podnikaní.

Nie je to len o tom byť chytrý, talentovaný, mať kontakty, aj keď tieto veci vám určite pomôžu. Je to o učení sa správnych vecí v správnom čase a o podniknutí následnej akcie. Začnete tým, že neviete nič, avšak s každým krokom sa zlepšujte, stávate sa chytrejším, rýchlejším, až si nakoniec vybudujete nejaký biznis.

Avšak väčšina ľudí tak nerobí a ani nikdy neurobí. Divíte sa prečo? Prečo väčšina ľudí zlyháva?

Keď som začínal, najskôr som sa na ceste za úspechom rozhliadal po tých jednoduchších možnostiach. Minul som tisíce na kurzy, programy a nikam to neviedlo.

Až keď som bol konečne pripravený tvrdo makať, vtedy všetko začalo do seba zapadať, dokonca aj ak som nemal tie správne informácie. Celé to začalo dávať význam a ja som začal vidieť výsledky, avšak všetko pramenilo z môjho rozhodnutia uspieť.

A to je to, čo väčšine ľuďom chýba. Hľadajú rýchlu a ľahkú cestu, ale tak to nefunguje.

Vybudovanie si životného biznisu si vyžaduje krv, pot a slzy.

Ak ste ešte doteraz neuspeli, pokračujte až kým uspejete. Avšak ak sa chcete vyhnúť zbytočnej strate času, musíte mať na mieste základné faktory.

 5 základných faktorov, ktoré vám pomôžu vybudovať váš biznis.

 Existuje množstvo faktorov, ktoré prídu na rad, keď sa jedná o vybudovanie si ziskového biznisu, ale keď sa na to pozerám spätne, dalo by sa to zúžiť na päť bodov. Vybudovanie internetového podnikania založeného na vašej vášni je jednoduché, určite však nie ľahké. Úspešnými sa stanú najčastejšie tí, ktorí sú rozhodnutí tvrdo pracovať a čeliť svojmu strachu.

Keď u človeka dôjde k takémuto myšlienkovému posunu, veci naberú veľmi rýchly spád.

Dobrou správou je, že týchto päť faktorov môže do svojho života zapojiť hocikto. Začnime teda prvým faktorom, a to sú správne informácie

 1. Správne informácie

 Keď začínate, pravdepodobne nemáte hneď tie správne informácie, pretože je problematické odlíšiť dobré od zlého. Ak idete do posilňovne a neviete čo robiť, nebudete vidieť tie isté výsledky ako ten kto presne vie čo má robiť, kedy a ako.

 Takže, ako získať tieto správne informácie?

 Nájdite niekoho kto už dokázal to o čo sa vy pokúšate. Mohol by to byť nejaký mentor, tréner alebo dokonca tréningový program.

 Akonáhle budete mať pokope tie správne informácie, prichádza čas na sústredenie.

 2. Sústredenie

 Sústredenie znamená venovať sa naraz iba jednej veci. Ak sa pokúšate naučiť všetko, len sa tým preťažujete. Pokiaľ som sa nezačal sústrediť iba na JEDNU vec, nevidel som dovtedy žiadne výsledky. Predstavte si žiarovku a laser. Asi tomu by sa dalo potom prirovnať vaše sústredenie. Neexistuje žiadny priestor na ostatné projekty. Vyberte si jeden a venujte sa mu dovtedy kým neuspejete.

Avšak sústredenie je iba začiatok. Nič sa neudeje bez toho, aby ste sa tomu venovali dennodenne, čo je dôvod, prečo sa venovať vášmu projektu na dennej báze.

 3. Dennodenné trénovanie

 Na vybudovanie vášho podnikania sa nepotrebujete nutne vzdať svojej práce. Váš biznis sa môžete naučiť vytvárať počas dvoch alebo menej hodín denne. Kľúč sa skrýva v podnikaní každodennej akcie. Dokonca aj 30 minút denne strávených učením sa a implementovaním správnych vecí môže znamenať obrovský rozdiel.

Neodkladajte bokom váš biznis len preto, že nad ním nemôžete tráviť celé dni. Urobte niečo každý jeden deň.

 Avšak všetko z tohto neplatí, ak neviete či ste na správnej ceste.

 4. Spätná väzba

 Ak chcete spraviť rapídny pokrok, potrebujete spätnú väzbu. Potrebujete niekoho kto môže poukázať na vaše chyby a nasmerovať vás správnym smerom.Väčšina ľudí o sebe pochybuje a divia sa prečo nevidia výsledky.

 Dôvod je skoro vždy rovnaký: Pretože robia nesprávne veci, nesprávnym spôsobom v nesprávnom čase.

 Avšak ani ten najlepší tréner vám nemôže pomôcť s posledným bodom.

 5. Postoj

Ako povedal Zig Ziglar, Váš postoj rozhoduje o vašej výške.

 Keď som začínal, môj postoj bol slabý. Chcel som rýchlo uspieť, avšak po pár rokoch narážania si hlavy o múr sa môj postoj zmenil. Nie som si istý či to bolo z toho narážania, avšak som rád, že to nastalo. Lepšie skôr ako neskôr. Dnes som tam kde som, pretože som zmenil svoj postoj.

 Pre vytvorenie úspešného biznisu nemusíte byť perfektný. Potrebujete iba mať všetkých týchto päť faktorov po kope a musíte jednoducho začať.

 Zhrnutie:

 Vytvorenie nejakého podnikania je ako chodenie do posilňovne. Musíte vedieť čo robiť, kedy to robiť a ako. To, čo sa naučíte potom musíte vedieť časom aplikovať do praxe, aby ste videli výsledky. A ak chcete urýchliť váš pokrok, nikdy nezaškodí mať k dispozícií nejakého mentora.

 Myslíte na týchto päť základných faktorov:

1. Správne informácie

2. Sústredenie

3. Každodenné trénovanie

4. Spätná väzba

5. Postoj

 A úplne najdôležitejšie je chopiť sa činu. Každý – Jeden – Deň. Nezáleží na tom, že ste do dnešného dňa ešte neuspeli, pretože ak budete pokračovať, uspejete.

 Činy:

 Vašou dnešnou úlohou je implementovanie niektorého z týchto piatich faktorov do vášho života.

 Odpovedzte si na nasledujúce otázky:

 1. Ktorý z týchto faktorov je pre vás najproblematickejší?

2. Ako to ovplyvní budovanie môjho podnikania?

3. Čo môžem spraviť preto, aby som to zmenil?

4. Kedy tak urobím?

Odkladať veci je jednoduché, ale tým, že podniknete nejakú akciu teraz, posuniete sa bližšie k nadobudnutiu väčšej kontroly a voľnosti nad vašim životom, čiže tým pádom si môžete žiť život svojim vlastným spôsobom.

 


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup