Málokedy sa podarí dosiahnuť neuveriteľné veci svojpomocne. Častokrát potrebujete ostatných, aby vám pomohli a rovnako aj oni potrebujú vašu pomoc. So správnym tímom si dokážete vybudovať sieť prepojení, vďaka ktorej dokážete premeniť zdanlivo nemožné, na prakticky nevyhnutné. Dnes som si pre vás preto pripravil zoznam 6 dôležitých ľudí, ktorí by sa mali pohybovať vo vašom okolí. Ľudia, ktorí vás motivujú a pomôžu vám popohnať váš osobný rozvoj.

Provokatér

Typ človeka, ktorý vás stále tlačí a núti premýšľať. Motivuje vás, aby ste vstali, napredovali, skúšali a rozhýbali sa. Tieto osoby sú spravidla energické a majú riadnu dávku nadšenia. Jedná sa o hlas samotnej inšpirácie.

Roztlieskavač

Jedná sa o osobu, ktorá je vašim fanúšikom a zároveň silným podporovateľom. Vy na sebe pracujete, aby ste túto osobu odmenili. Jedná sa o hlas motivácie.

Pochybovač

Takzvaný diablov advokát, ktorý spravidla pokladá zložité otázky a vidí problémy skôr, ako vznikli. My však potrebujeme perspektívu tejto osoby. Dohliada na vás a stará sa o vašu bezpečnosť a úspech. Jedná sa o hlas rozumu.

Majster

Jedná sa o osobu, ktorá od vás vyžaduje, aby ste odviedli svoju robotu. Táto osoba je určitým správcom, ktorá sa stará o to, aby ste dodržali všetky stanovené termíny a úlohy.

Spojka

Táto osoba vám môže pomôcť pri hľadaní nových spôsobov a spojencov. Dokáže prekonať bariéry a dokáže nájsť cestičky k tomu, aby sa stalo kúzlo. Túto osobu potrebujete k tomu, aby ste sa dostali k ľudom a miestam, ku ktorým by ste sa sami nedostali. Jedná sa o hlas spolupráce.

Vzor

Toto je váš radca a hrdina. Toto je práve tá osoba, ktorej sa chcete podobať. Je to osobnosť, ktorá vás vedie k tomu, aby ste dokázali skvelé veci. Chcete dokázať úspechy, aby na vás bola táto osoba hrdá. Jedná sa o hlas pravej autority.

Máte takých ľudí vo vašom okolí? Doplnili by ste ešte niečo do tohto krátkeho, ale za to výstížného zoznamu?

Budem rád, ak sa o vaše názory podelíte v komentároch nižšie.

 


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup