„Väčšina ľudí žije svoj život v tichej zúfalosti a svoju pieseň si berú do hrobu“ – Henry David Thoreau

Každý deň máme možnosť prežiť s vášňou, otvoriť sa novým možnostiam a dotknúť sa hviezd. Máme právo smelo žiť, smiať sa a milovať.

Nečakajte na povolenie. Začnite dnes. Zvoľte si cestu inšpirácie a motivácie, ktorá vám umožní žiť bez hraníc. Postavte sa konečne zo stoličky a začnite niečo robiť. Zbavte sa strachu, naberte odvahu a začnite.

Prežívať plnohodnotný život je rozdielny pojem pre každého z nás. Začnite však tam, kde ste. Využite svoj talent, odhodlanie a prinúťte sa urobiť zmysluplnú zmenu vo vašom svete. Prajem príjemnú zábavu! Každá pozitívna aktivita, ktorú učiníte, má veľký význam. Aj malé kroky sa rátajú.

Spôsoby ako zo života vydolovať maximum:

1. Zobuďte sa a vychutnávajte deň

Nastavte svoju náladu podľa toho, čo si uvedomíte ako prvé. Nedovoľte si jednoducho posunúť budík. Povzneste sa nad bežným. Vyjdite von a zhlboka sa nadýchnite a vyjadrite svoju vďaku za to, že ste živí. Prejdite sa, alebo si zabehnite po okolí a vychutnávajte si svoj deň.

2. Zamerajte sa na jednoduchosť

Nekomplikujte si zbytočne svoj život. Pamätajte, že aj menej je niekedy viac. V tomto zmysle funguje aj moja teória, že si nekupujem zbytočne nové veci, pokiaľ tie staré nedoslúžia.

3. Buďte dobrodružní

Snažte sa stanoviť si stále nové a nové výzvy. Pamätajte si, že aj v pokročilom veku sa dá zabehnúť maratón. Nedovoľte, aby vás strach vyradil z hry. Čím väčšie dobrodružstvo si do života vnesiete, tým zaujímavejší bude. Cestujte, vzdelávajte sa a športujte.

4. Spoznajte svoj kmeň

Osobne chcem byť obklopený tými, ktorí chcú zmeny. Ľudia, ktorí majú poctivé úmysly, ktoré chcú vo svete uplatniť. Veria v šťavnatý, bohatý, zábavný život a, že to najlepšie ešte len príde. Sú viazaní k tomu, aby sa to stalo. Nemajú čas ani energiu na to, aby mali depresie a podobné záležitosti.

5. Otvorte sa novým možnostiam

Za pomoci internetu môžete komunikovať s ľudmi z celého sveta. Svet sa mení rýchlejšie ako čokoľvek iné. Toto je čas náhleho rastu a príležitostí. Je to vaša šanca byť súčasťou tejto obrovskej zmeny. Otvorte svoju myseľ a srdce. Nie je dôvod obávať sa budúcnosti. Namiesto toho, aby ste rozmýšľali nad tým akú úlohu by ste mali hrať, nerozmýšľajte a skočte do toho strmhlav. S dnešnou technológiou a informáciami, máme silu a prostriedky naplniť naše dni radosťou.

6. Spravte svoj život šťastným

Zamerajte sa na pozitívne zámery a myšlienky. Konajte dobro, pomáhajte druhým. Nezaoberajte sa posudzovaním, klebetami a porovnávaniami. Zapamätajte si Anasasiho citáciu „Nezáleží na tom, čo si myslíte, aj tak nemáte potuchy o čo vlastne ide“. Osobne si myslím, že štyri najkrásnejšie slová v akejkoľvek reči sú milujem ťa a ďakujem ti. Snažte sa žiť na hranici. Vyrátajte si možné riziko a záruky. Neváhajte sa vydať za dobrodružstvom, nikdy!

7. Vytvorte si dobré chvíle

Berte ich ako spestrenie vášho života. Vyčleňte si čas, ktorý si vychutnáte v kruhu rodiny, priateľov, jedla, hudby, detí, starých rodičov, modrej oblohy, slnka a obyčajných momentov. Investujte čas do vašich vzťahov, skúste večeru pri sviečkach. Nič nie je dôležitejšie ako láska, ktorú pravidelne dávate a dostávate.

8. Vytvorte si svoj vlastný zdravotný plán

Aby ste žili plnohodnotný život, mali by ste sa držať zdravého životného štýlu. Nikto nie je zodpovedný za vaše zdravie, iba vy sami. Vytvorte si svoj plán, rozhýbte sa. Keď jete odpad, budete sa tak aj cítiť. Vaše emočné a duševné zdravie je rovnako dôležité ako to fyzické. Nechajte si pomôcť, ak to budete potrebovať. Stanovte si zdravý a dobrý pocit, za vašu prioritu.

9. Zamilujte sa do svojho života

Dajte svojmu životu všetko, čo môžete. Napíšte tú knihu, choďte na tú dovolenku, alebo randite. Život je komplikovaný, stávajú sa aj tragédie. To je práve to, čo nás robí zaujímavými. Ľudstvo a schopnosti. Oslavujte svoju nedokonalosť a vaše chyby. Neumrite s vašou piesňou vo vnútri!


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup