Máte aj vy ten pocit, že dni letia ako voda? To, čo bolo pred rokom sa vám zdá, akoby bolo včera a čím sme starší, tým sa to všetko zrýchľuje. Pochybujem o tom, že to je iba môj subjektívny pocit. Zapríčinené to však môže byť aj tým, že čím je človek starší, tým sa naňho lepí viacej povinností a práve ulietaný život sa stará o to, že sa nám z týždňov stávajú dni a z rokov týždňe.

Za čím sa však toľko naháňame? Každý máme dôvod iný, ale verím, že väčšina z nás za zárobkom. Postarať sa o rodinu, o seba o domácnosť. Všetko je to pekné, ale pri všetkom zhone častokrát zabúdame na život. Užívanie si toho krásneho, čo si pre nás život nachystal ide bokom, čo je škoda. Čas totiž nečaká na nikoho! Veľmi pekne sa k tejto téme vyjadrilo aj nasledujúce video, ktoré má podľa mňa obrovskú motivačnú silu. Nepochybujem, že po jeho pozretí sa dnes odhodláte k veciam, ktoré ste tak dlho odkladali.

[jwplayer config=“marek“ file=“http://www.youtube.com/watch?v=pkMwzUS0DVA“ captions.file=“https://biznisblog.sk/wp-content/titulky/casnecaka.srt“]


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup