Vždy ma zaujímal zákon príťažlivosti, ale stále mám pocit, že mu niečo chýba. Za posledných 5 mesiacov, som však prišiel na to, čo to bolo. Výsledok môjho experimentovania je úžasný.

Rád by som sa oň s vami podelil.

Energia iných ľudí

Počas čakania v banke, som od ženy stojacej predo mnou cítil veľmi silné vibrácie. Bola extrémne nedočkavá, neustále povzdychávala, pretože musela čakať.  Žiadosti práve vtedy vybavovali iba dve zamestnankyne a v rade pred nami čakalo 6 ľudí. Cítil som, že spomínaná žena bola čím ďalej, tým viac frustrovaná a jej hnev vysielal silné vibrácie.  Dokonca sa na mňa otočila a snažila sa ma dostať do rovnakého rozpoloženia.  Ja som sa však len slušne usmial a otočila sa. Po chvíli to však skúšala znova a tak som jej musel povedať, že zbytočne mrhá svoju energiu tým, že sa hnevá a rozhodne tým čakaciu dobu neskráti. Následne sa otočila a ticho čakala.

Väčšina z nás nájde podobné typy vo svojom okolí. Ľudí, čo vysielajú vibrácie hnevu, negatívnosti, unudenia a nespokojnosti. Vec spočíva v tom, že nikdy nemusia ani nič povedať a aj tak to vo vnútri cítime. Rovnako tak poznáme ľudí, ktorí hneď ako niekam vkročia doslova žiaria. Je to rovnaké, ako keď prídeme do reštaurácie, baru, alebo na party a ihneď pocítime vibráciu daného miesta. Prečo to tak je a čo nám to vlastne hovorí? Keď pocítite spomínanú vibráciu, poviete si „Cítim ako to vo mne vibruje“.

Zamyslite sa nad tým chvíľu. Nemôžete to chytiť, cítiť ani vidieť, jednoducho je to pocit. Takže ak je vibrácia strojcom vibračnej energie,  je to energia, ktorá vyvoláva určitý pocit. Na základe toho môžeme usúdiť, že sa jedná o energiu, ktorá u nás vyvoláva určitú reakciu. Ak by niekto iný, poprípade miesto by dokázalo pomocou vibračnej energie vyvolať určitú reakciu v našom vnútri, nebolo by zaujímavé prispôsobiť vzájomné energie podobných typov a dosiahnuť vďaka nim to, čo v živote chceme?

Ladenie vibrácií

Skúšali ste niekedy od ucha ladiť gitaru? V podstate tak musíte naladiť vibrácie prvej struny, ku vibrácii druhej struny a tak ďalej až po šiestu. Myslím si, že tak rovnako ladíme vibrácie, keď niečo chceme. Funguje to rovnako ako magnet. Odpudzuje nás od ľudí, ktorí nemajú podobnú vibračnú energiu ako my. Napríklad si zoberte situáciu, kedy ste v dobrej nálade, šťastní a doslova milujete život a natrafíte na  niekoho, kto je totálny pesimista, ktorý na všetko len nadáva. V danej situácie sa môžu odohrať 3 veci:

– Vyhnete sa im ako nákaze, pretože by z vás vysali všetku energiu.

– Požičiate trocha svojej vibračnej energie danej osobe a tak ju pozdvihnete, i keď tak môžete robiť len, pokiaľ sa energia nevyparí

– Oni sa vyhnú vám, pretože ste pre nich až príliš šťastní.

Ladenie vibračných energií pomáha vášmu telu a mysli nájsť vibrácie podobného typu. Verím, že práve tak dokážeme v živote získať veci, ktoré chceme.

 

Ako ladiť vibrácie

Existuje mnoho spôsobov ako spoji vnútorné vibrácie s tým, čo v živote chcete.

Vizualizácia – Všetci o nej vieme a určite sme ju už skúsili

Písanie – Napíšte si všetko, čo chcete v živote mať, alebo dosiahnuť

Práca s vierou – Pracujte na svojej viere a aj na tom, prečo ste nedosiahli to, čo ste chceli. Sem tam sa totižto stáva, že nedostatočnou vierou obmedzujeme ladenie vibrácií pre to, čo naozaj chceme.

Naše myšlienky sú veľmi podstatné. Nemajú však takú silu ako pocity, ktoré v nás dané myšlienky vyvolávajú. Musíte však využívať vaše myšlienky, aby ste sa prebojovali k pocitom, ktoré sú vo vašej hĺbke. Keď pociťujete vibráciu, dokážete zosúladiť vibračné energie vyrovnáte to s objektom vašej túžby, či sa už jedná o peniaze, novú prácu, novú osobu vo vašom živote, alebo čokoľvek iné. Keď získate vibráciu, vaše telo začne žiariť a osobne si myslím, že  v rozpätí vášho žiarenia neexistujú žiadne hranice.

Nabíjanie vašej vibračnej energie

Rovnako som prišiel aj na to, že vibrácie sa potrebujú nabíjať. Jednoducho nestačí aby sa nabila len preto, aby sa vzápätí vybila. Dôležité je, aby ste ju neustále nabíjali akoukoľvek metódou (vizualizácia, písanie, rozprávanie). Moja rada znie, nepoužívajte tvrdenia na ladenie vibrácií. Pretože si myslím, že keď používame tvrdenia, zameriavame sa skôr na to čo nemáme ako na to, čo chceme.

Ďalšia vec, na ktorú som prišiel spočíva v tom, že zúfalosť spôsobuje stratu všetkého, po čom v živote túžime. Na príklad uvediem situáciu, keď chceme viac peňazí. Všetko na čo v tomto prípade myslíte, sú peniaze a doslova sa tým stávate posadnutí. Z toho pramení aj následná prehlbujúca sa frustrácia, keď sa vám nedarí. Príliš moc sa toho držíte. Posadnutí by ste však mali byť jedine službou vašim blízkym.

 


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup