Asi ste sa už z médii dopočuli, že je nás na našej planéte 7 miliárd. 7 miliardtý občan sa vraj narodil niekde na ďalekom východe Ruska a jeho rodičia získali za jeho narodenie byt. Celkom výnosný obchod. Možno sa im podarí trafiť sa aj do ôsmej miliardy, pretože taký počet môžme pri našom raste dosiahnuť už čoskoro.

Ale poďme k videu. Neviem či práve pri tejto príležitosti, ale na internete sa včera objavilo veľmi zaujímavé video, ktoré netradičným spôsobom popisuje, ako rýchlo sme sa ako populácia dostali k číslu 7 miliárd. Priznám sa, videl som toho už veľa. Rôzne prezentácie, grafy, ale so znázorňovaním rastu populácie na pohároch s farebnou tekutinou som sa ešte nestretol. Dúfam, že vás video zaujme rovnako ako mňa.

Za podobne skvelé videá považujem aj tie z dielne National Geographic a Hansa Roslinga. Ak ste ich ešte nevideli, odporúčam pozrieť!

[jwplayer config=“marek“ file=“http://www.youtube.com/watch?v=VcSX4ytEfcE“ captions.file=“https://biznisblog.sk/wp-content/titulky/sedemmiliard.srt“]


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup