V zamestnaní trávime tretinu našich životov. Niekedy aj viac. Prácu si často nosíme domov. A keď už nie v aktovke, tak v našej hlave. Kariéra je pre nás dôležitá aj keď sa nepovažujeme za karieristov. Máte však dostatok informácií k tomu, aby ste neustrnuli, nerobili chyby a v kariére sa posúvali? Partnerom vám v tomto smere bude kariérny portál eKariera.

Chcete si nájsť lepšie zamestnanie? Vieme kde hľadať top ponuky aj rady ohľadne kariéry

Kariérny portál eKariera.sk je viac než len miestom, kde nájdete exkluzívne ponuky na voľné pracovné miesta. Obrovským benefitom portálu sú profily zamestnávateľov a ich anonymné hodnotenie z pohľadu súčasných či bývalých zamestnancov. Niekedy sa nám ponúkaná pozícia môže zdať byť zamestnaním snov, ale práve hodnotenie a skúsenosti druhých nám dokážu včas otvoriť oči. Alebo naopak, iná pozícia u iného zamestnávateľa, na ktorú by sme sa skôr ani nepozreli, nás zaujme až potom, čo nás prekvapia pozitívne reakcie zamestnancov. Hodnotenie zamestnávateľov je pridaná hodnota, ktorou eKariera vyniká medzi inými portálmi a pracovnými ponukami. Avšak nielen ňou.

Kariérne tipy a rady každý deň

Nečítajte behom dňa zbytočnosti. Radšej si pravidelne nalistujte nové články, ktoré prináša magazín eKariera. Nechýbajú novinky o pracovnom trhu, súvisiacich zákonoch, rady pre kariérny rast a aj tipy, ktoré poradia, ako riešiť problémy v súvislosti s kariérou. Čaká vás napríklad z dôvodu vážneho ochorenia dlhodobá práceneschopnosť? Na portále eKariera nájdete podrobnosti o tom, aké máte v tomto prípade vy a váš zamestnávateľ povinnosti, aká vám v práceneschopnosti náleží odmena, kto vám ju bude vyplácať, aké sa na vás vzťahujú ochranné lehoty a mnoho ďalších užitočných informácií.

Právo a zmluvy pre každého zamestnanca aj zamestnávateľa

Ďalší exkluzívny obsah nájdete v sekcii magazínu portálu Právo a zmluvy. K dispozícii máte nielen informácie o novinkách v oblasti pracovnej politiky a práva, ale predovšetkým pripravené vzory zmlúv, ktoré riešia všetky oblasti pracovnoprávnych vzťahov. Nájdete tu vzor pracovnej zmluvy, vzory výpovedí, ale aj ďalšie potrebné dokumenty, do ktorých obvykle stačí už len doplniť zmluvné strany.

Dobré informácie sú prvým krokom k lepšej práci

Často nám na ceste za lepšou kariérou chýbajú informácie. Portál eKariera vám dokáže nájsť prácu, overiť si budúceho zamestnávateľa, zorientovať sa v právnych otázkach, aj vyriešiť špecifické problémy v pracovnoprávnych vzťahoch. Tou je napríklad už zmienená práceneschopnosť, pracovný úraz, tehotenstvo, neplatené voľno, insolvencia zamestnávateľa apod. Portál eKariera je partner na ceste za lepšou prácou, aj za spravodlivejším a výhodnejším odmeňovaním.