7 miliárd – číslo, ktoré sa dobré počúva a ešte lepšie sa naň pozerá prostredníctvom bankomatu. Vedeli ste, že na svete nás bude čoskoro 7 miliárd? Naša populácia neustále rastie. Každú sekundu sa narodí 5 ľudí a 2 zomrú. Preto, ak ste dobrí v matematike, môžete si vypočítať o koľko sa zvýši naša populácia, zatiaľ čo si prečítate tento článok. Na pohovoroch do práce nás mordujú cudzími jazykmi, ktoré sú v dnešnej dobe samozrejmosťou. Angličtina, nemčina, ruština, francúzština, španielčina – všetky tieto jazyky sú teraz veľmi v kurze, ale vedeli ste, že na svete existuje viac ako 7000 jazykov.

Priznám sa ja nie a vďaka tomuto videu som sa dozvedel ešte oveľa viac iných vecí. Naháňame sa za peniazmi a často si ani neuvedomujeme, aký by bol svet bez vecí, ktoré považujeme za samozrejmé. Uvedomujete si, aké by to bolo byť v práci bez záchodu alebo bez pitnej vody? Asi by ste nepodávali také výkony ako teraz. Zamyslieť sa nad tým vás prinúti nasledujúce zaujímavé video, na ktoré som náhodou natrafil na internete a po jeho vzhliadnutí som sa oň nemohol nepodeliť. Ak sa vám bude páčiť budem rád, ak toto posolstvo pošlete aj svojím kamarátom. (a keď nie, tak verím, že aspoň hudba si vás získa, ktorá je naozaj skvelá – u mňa má za to like)

[jwplayer config=“marek“ file=“http://www.youtube.com/watch?v=sc4HxPxNrZ0&feature=player_embedded“ captions.file=“https://biznisblog.sk/wp-content/titulky/7Miliard.srt“]


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup