Hlboko v našom vnútri sa skrýva všetko, čo potrebujete vedieť k tomu, aby ste spravili veľkú zmenu.

Neexistuje nič prevratné, čo by spôsobilo revolúciu v tom, aby sme sa stali kreatívnejší, vďačnejší, šťastnejší  alebo úspešnejší. Dobre vieme, čo pre to musíme spraviť. Vieme, čo zaberá a čo nie. Poznáme tie správne veci, ktoré hovoríme sebe aj našim milovaním.

Vieme viac, ako potrebujeme

Problém netvorí nedostatok znalostí , ale motivácie. Nedostatok motivácie nás výrazne brzdí. Motivácia ku konverzácií, k napísaniu emailu, zaviesť znalosti do praxe, alebo zmeniť zaužívané návyky.

Ako sa dá dosiahnuť motivácia, ktorá nás dotlačí k potrebným úkonom a ako sa dá udržať?

Motivácia žije vo vašom vnútri. Nikto vás nedokáže motivovať. Vy sa motivujete sami. Neexistuje nič také ako motivovaná osoba a ne-motivovaná. Rozdiel spočíva v tom, že niektorí vložia motiváciu do bežného života a ostatní ju nechajú naďalej driemať.

Zdroj motivácie žije vo vnútri vás, takže sa poň stačí len natiahnuť. Svoju motiváciu dokážete samostatne ovládať. Môžete tak prebudiť obra!

Ako sa dá pritiahnuť motivácia do vášho života?

V prvom rade si musíte veriť a rovnako veriť tomu, že vo vašom vnútri existuje zdroj. Ak si neosvojíte tento krok, nebude to fungovať.

Možno budete musieť zápasiť so seba-obmedzujúcimi presvedčeniami, keďže sme obklopení samým cliché ohľadne motivácie.

Pracujte na tom, aby ste verili tomu, že motivácia pramení z vašeho vnútra, nech to stojí čokoľvek. Kľudne nechajte ostatných, nech obviňujú genetiku, dedičnosť, spoločenské pomery a vy sa sústreďte na seba.

Ďalší krok spočíva v tom, že si budete dávať jemné pripomienky o tom, čo viete a hlavne o tom, na čo ste prípadne zabudli. Vytvoril som pre nás zoznam, na čo by sme mali pamätať, keď sa snažíme o prebudenie spiacej sily, ktorá predstavuje motiváciu, keď ju najviac potrebujeme.

Ste jedineční

Ste jedineční, presne ako vaše otlačky, pretože žiadna iná osoba na tomto svete necíti, nemyslí, alebo nevidí tak, ako vy. Nezabúdajte na to a spýtajte sa, čo môžete vašou jedinečnosťou ponúknuť tomuto svetu?

Máte šťastie

Máte viac šťastia, požehnania a zdrojov, ako je potrebné k tomu, aby ste dokázali ísť za svojimi snami. Dôkaz sa odráža v zúfalých situáciach, ktoré zastihli úspešných ľudí. Uspeli aj napriek prekážkam, ktoré pred nimi stáli.

Chopte sa tak svojich snov, pretože je vysoko pravdepodobné, že sa vám podaria zrealizovať.

Máte čas

Stále máte príležitosť. V jeden deň sa zatvoria dvere a nebude už žiadna šanca. Čas vyprší. Dnes však ešte máte čas. Využite tak rozumne každú minútu.

Žijete teraz

Šance, že vaši rodičia, starí rodičia a ich predchádzajúce generácie dosiahnu vaše sny, sú veľmi malé. Život neponúka príliš veľa príležitostí.

Narodili ste sa v správnom čase, storočí s rozvinutou technológiou a infraštruktúrou okolo seba. Neznie to neuveriteľne motivačne?

Máte možnosti

Kedysi ľudia nemali možnosti, prípadne len veľmi málo. Kedysi boli naozaj časy, kedy sa príležitosti objavovali len zriedkavo a hospodárske podmienky tomu nepridávali.

Skúste sa tak vrhnúť do sveta bez možností. Poskytne vám to väčšiu motiváciu, ako čokoľvek iné. Neexistuje väčšia motivácia, ako moment, kedy si skutočne využijete svoje dary, príležitosti a čas. Všetky dvere sú pre vás otvorené. Všetky úspechy a šťastie na vás budú čakať.

Chopte sa momentu, načiahnite sa za motiváciou a využite ju na svoju osobnú silu.

 


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup