Málokto sa dnes nezaobíde bez nákupov tovarov alebo služieb cez internet. Z pohodlia domova si môžete objednať si rozvážku jedla, nakúpiť elektroniku alebo si rezervovať ubytovanie. Všetko jednoducho cez niekoľko kliknutí.

Pri online nákupoch sú ceny často nižšie ako u kamenných obchodníkov, aj keď pravda je, že sa trh poslednou dobou narovnáva. Pýtate sa, ako teda ušetriť ešte viac? Využívajte zľavových akcií a hlavne zľavových kódov, ktoré môžete aplikovať na celý nákup a ušetriť treba desiatky aj stovky eur.

Ako sa ku kupónom dostať?

Kupóny a zľavové kódy už dávno nie sú vzácnosťou, ktorú keď v rámci nejakej akcie nedostanete, tak ho inak nezískate. Po internete ich koluje kopa a veľa ľudí ich dáva k dispozícii. Problém však je nájsť tie správne, a overiť, ktoré sú ešte platné. Lepšie je preto navštíviť špecializované portály, ako napríklad PromoKupón, ktorý ponúka zľavy v kategóriách e-shopy, cestovanie, doručovacie služby a rozvozy jedla.

Aké zľavy môžem voľne získať?

Nájdete tam napríklad bonus za registráciu do Airbnb vo výške cez 27 € alebo zľavový kupón v hodnote 10 € na nákup v Hej.sk. Za zmienku stojí tiež zvezenie zadarmo taxíkom pomocou aplikácie Liftago alebo tiež alternatívne službou Uber. V e-shope Deichmann môžete zase pomocou kupónu ušetriť 5 € .Okrem týchto menovaných je na PromoKupón takmer 50 zliav do slovenských e-shopov a internetových služieb v podobe akcií, promokód alebo zľavových poukazov, ktoré môžete využiť.

Akým spôsobom kupón použiť?

Kupón v e-shopoch väčšinou zadávate na konci nákupu v košíku. Pole pre zľavový kód býva viditeľne označené a je priamo nachystané na skopírovanie kupónu, ktorý nájdete na PromoKupón.sk. Po aplikácii zľavy sa vám suma k úhrade razom poníži a už nikdy nebudete chcieť objednávať bez zľavových kódov.