Všetky vybavovačky spojené s prevádzkovaním s.r.o., alebo živnosti, sú mimoriadne náročné a otravné. Nebolo by úžasné, keby to niekto robil za vás?

Ste mladý človek, ktorý sníva o úspechu a bohatstve, a tak sa rozmýšľa, čo pre to robiť. Napadne vás doslova dokonalý nápad na podnikanie, pri ktorom ste si stopercentne istí, že sa to podarí. Zaseknete sa však pri jednom nemilom kroku – založení živnosti. Chcete sa venovať vášmu novému nápadu, nie stráviť hodiny cestovaním po úradoch, vybavovaním rôznych potvrdení, podpisov a pečiatok. Toto vie odradiť aj tých najodhodlanejších jedincov. Dnes je tu však firma, ktorá vám spraví nie len zo založenia živnosti doslova príjemnú záležitosť, a tou je Firmáreň.

Vybavovačky bez vybavovania

Frimáreň ponúka obrovské množstvo služieb týkajúcich sa administratívy firiem – založenie firmy, či už s.r.o., alebo živnosti, rozšírenie živnosti, zmeny vo firme, prechod zo živosti na s.r.o., až po likvidáciu firiem. Sú to jednoducho profesionálni „vybavovači“, ktorých pracovnou náplňou sú tie najnepríjemnejšie administratívne záležitosti. Či už teda chcete založiť nejakú firmu, alebo vás trápi zrušenie s.r.o., prípadne zrušenie živnosti, vo Firmárni si so všetkým poradia.

Ako to funguje?

Za celým projektom stojí tím právnikov a IT špecialistov. Cieľom je zjednodušiť založenie s.r.o. a živnosti tak, ako jednoduché je dnes založenie emailového konta. Portál na zakladanie firiem je inovatívny nástroj, ktorý využíva tie najmodernejšie technológie v oblasti elektronizácie služieb štátnej správy. Celý portál je user friendly a firmu vďaka nemu dokáže vytvoriť ktokoľvek už za 15 minút. Bez potreby zaručeného elektronického podpisu a bez drahých právnikov. Je to skutočne jednoduché, ak uvažujete o založení firmy, rozhodne by ste to mali vyskúšať. Báť sa nemusíte ani vysokých cien, Firmáreň dokáže vďaka automatizovaným procesom ponúknuť vysoký štandard kvality služieb za skutočne nízke ceny.