O stránke

Vitajte na stránke Biznisblog.sk . Naším zámerom je združovať ľudí, ktorí majú záujem o rast. Zaujímajú sa o inovácie, majú podnikavého ducha, dennodenne sa radi učia novým veciam a ich personálny rozvoj im nie je ľahostajný.

Nájdete tu pravidelne pridávané články a videá so slovenskými titulkami, ktoré sa vždy nejakým spôsobom týkajú vyššie spomenutých záležitostí. Vďaka možnosti vypnúť/ zapnúť titulky sa môžete na našom webe zdokonaliť aj v angličtine.

Celý kolektív, ktorý sa podieľa na tvorbe obsahu sú horliví nadšenci zdokonaľovania sa. Blog sa neustále rozrastá, preto ak máte pocit, že máte čím prispieť do obsahu a chcete prezentovať svoju osobu, pokojne nám napíšte cez kontaktný formulár. Vítaní ste aj vy, ktorí viete anglicky a radi by ste sa podieľali na preklade videí.

Potrebujete motiváciu do práce? Inšpiráciu do života? Máte chuť spraviť zmenu v živote? Chcete sa stať úspešnými? Potom na biznisblogu ste určite správne.

Tento blog môže byť pre vás vstupnou bránou k novému zamestnaniu! Ak nám chcete vyjadriť podporu, budem rád ak sa stanete našim fanúšikom na Facebooku a zároveň tak budete pravidelne informovaní o najnovších príspevkoch.

Napravo je zoznam ľudí, ktorí majú záujem sa zdokonalovať a dozvedieť sa niečo nové. Pridajte sa k nim aj vy!

 

[jwplayer config=“marek“ file=“http://www.youtube.com/watch?v=tC5ZX7eKGvY“ ]