Odmena pre zamestnanca nemusí byť iba finančná. Niektorí zamestnávatelia práve túto cestu považujú za najjednoduchšiu a zároveň najúčinnejšiu. Často sa však zabúda na to, že spoločne strávený čas s priateľmi, oddych či rodinná dovolenka stimulujú a motivujú zamestnanca lepšie ako finančná odmena. Ako však vybrať takýto darček, aby sa zamestnávateľ trafil do vkusu svojich ľudí a neviazal ich termínom konkrétneho wellness pobytu?

Zamestnanci si splnia sny

Univerzálny darček, ktorý poteší každého zamestnanca? Na prvý pohľad trúfalá predstava, no darčekové kupóny Up Slovensko také skutočne sú. Zamestnanec sa sám rozhodne kedy, na čo a s kým takúto formu odmeny využije. Za tieto poukazy si môže zakúpiť relaxačný pobyt v kúpeľoch, dovolenku pri mori, ale aj vzdelávacie kurzy či dobre padnúci oblek.

Darčekové kupóny sú akceptované na celom našom území v rozličných sieťach, predajniach, hoteloch či zariadeniach. Ak klientom vybraná prevádzka v tejto sieti chýba, Up Slovensku ju na požiadanie doplní. Plusom pre zamestnávateľov je jednoduchá administratíva aj objednanie. Navyše, firmy si sami určia nominálnu hodnotu, meno zamestnanca či text, ktorý bude na darčekových kupónoch uvedený.

 Tím, ktorý poteší a motivuje oddych

Mnoho zamestnancov si ťažko dokáže dopriať oddych, čo môže dospieť až k ich vyhoreniu. Úlohou zamestnávateľa je starať sa o príjemnú atmosféru na pracovisku, no vďaka relaxačným kupónom ju môže vytvoriť aj mimo neho. Zamestnanec sa sám rozhodne, či tento poukaz využije na kultúrne alebo športové účely – môže ísť do divadla či na koncert, ale aj na masáž.

Práve týmto spôsobom dokážu firmy svojich ľudí odmeniť a zároveň im vytvoriť skvelé podmienky pre relax. Oddýchnutý a spokojný zamestnanec je efektívnejší a zároveň to pomôže aj lepším vzťahom na pracovisku. Aj relaxačné kupóny dávajú svojim majiteľom voľnú ruku pri výbere ich uplatnenia.

 Skvelý darček aj pre klienta

Radosť z darčekových či relaxačných kupónov Up Slovensko však nemajú iba zamestnanci, ale aj klienti a obchodní partneri. Darčekové koše majú časy svojej najväčšej slávy za sebou. Či už ste zamestnávateľ alebo živnostník, svojho dlhoročného zákazníka môžete potešiť kupónom, ktorý mú dá takmer nekonečnú možnosť výberu.

Práve takýto, na prvý pohľad nenápadný poukaz dokáže splniť sny aj tých najnáročnejších. Na požiadanie vám Up Slovensko pripraví aj špeciálne darčekové balenie, ktoré kupónom dodá dôstojný vzhľad. Nechcete kupovať mačku vo vreci? Navštívte stránku www.up-slovensko.sk, kde si darčekové a relaxačné kupóny jednoducho objednáte.


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup