Omrzela vás už vaša stará sedačka? Chcete sedačku, ktorá presne zapasuje do vašej obývačky? Máme pre vás jednoduché riešenie!

Sedačka je rozhodne neoddeliteľnou súčasťou každej obývačky. Nároky na sedačky sa pri jednotlivých ľuďoch rôznia. Niekto si potrpí na prvotriednu kožu, niekomu ide o maximálny komfort, niekomu stačí, že si proste môže sadnúť. Keď si uvedomíte, že vaša stará sedačka už je naozaj stará a je čas na zmenu, čaká vás nie veľmi jednoduchý proces výberu novej pohovky. Chodenie po rôznych obchodoch s nábytkom, sadanie na desiatky sedačiek za deň, skúšanie komfortu, materiálu, výber správnej farby… Po nekonečnom čase skúšania konečne nájdete tú pravú sedačku, po ktorej ste snívali. Všetka radosť však ako mihnutím čarovného prútika zmizne po tom, čo zistíte, že sa vám nezmestí do obývačky. Veľmi nepríjemné.

Neskúšajte, navrhujte

Riešenie problému s výberom ideálnej sedačky je jednoduché – sedačky na mieru. Zrejme ste o tom už počuli, ale ihneď aj túto možnosť zavrhli – je to zbytočne drahé, radšej si kúpim „normálnu“ sedačku, ktorá bude aj tak taká istá, ako tá na mieru. Zavrhnutím tejto možnosti však robíte obrovskú chybu. Čo ponúkajú sedačky na mieru? V prvom rade ide o slovenské moderné sedačky, vyrábané so zameraním na čo najvyšší komfort a kvalitu. Nejedná sa však len o bežné úpravy rozmerov štandardných modelov, ako pri niektorých iných sedačkách na mieru. V tomto prípade máte možnosť nechať si vyrobiť akýkoľvek čalúnený nábytok doslova na mieru – podľa výkresov, náčrtov, fotografií, predstáv. Máte neobmedzené možnosti, pokiaľ máte záujem o rohové sedacie súpravy, malé sedačky, alebo sedačky pre celú rodinu, získate sedačku, ktorá bude presne podľa vašich predstáv. Výroba sedačiek je mimoriadne sofistikovaná ručná práca, ktorá zahŕňa priemyselnú zručnosť a technickú zdatnosť, a tak si môžete byť istí, že dostanete výnimočný produkt, ktorý vám bude robiť radosť kedykoľvek si na neho sadnete.