Bezpochyby sociálne siete sa stali silným médiom pre malých podnikateľov k oslovovaniu nových zákazníkov a samozrejme priniesli aj skvelú možnosť ako zostať v kontakte s tými starými. Ale ako spojiť sociálne siete s vaším webom aby pracovali efektívne?

Používanie sociálnych sietí ako časť vášho celkového marketingu môže priniesť vášmu biznisu celkom peknú úrodu, ale len v prípade ak to robíte tým správnym spôsobom. Najlepšou stratégiou je integrovanie sociálnych sietí do vašej webovej stránky a zvýšiť tak možnosti ako byť neustále v styku s vašimi zákazníkmi.

Tu je pár tipov, s ktorými môžete začať:

Vytvorte si politiku implementácie sociálnych sietí

Na prvom mieste, potrebujete sformovať politiku sociálnych sietí. Podobne ako podnikateľský plán, ktorý vám umožňuje udržať váš biznis pri živote, politika sociálnych sietí bude pre vás akási príručka ako použiť sociálne siete.

Zamyslite sa nad tým ako chcete nechať pracovať sociálne siete v prospech vášho biznisu. Chcete získať viacej zákazníkov? Zostať v kontakte so stálymi? Vytvoriť si podnikateľskú značku? Zvýšiť predaj? Politika sociálnych sietí vám pomôže odpovedať na tieto tipy otázok.

Twitter

Twitter je jedna z najviac užívateľsky priateľských aplikácií čo sa týka začlenenia vašich Twets ( štebotov ) na vašu webovú stránku. Twitter ponúka sociálne aplikácie, ktoré môžete jednoducho vystrihnúť a prilepiť do vašej stránky. Vždy keď napíšete nový tweet, ukáže sa vám to aj na prednej stránke vášho webu kde to uvidia všetci návštevníci. Je to taktiež aj dobrá cesta k tomu ako získať viac prívržencov na Twitteri. Pokiaľ budete pravidelne prispievať a ponúkať výhodné obchody. Vaši prívrženci na Twitteri môžu porásť ohromným spôsobom.

Youtube

Youtube je ďalšou cestou ako používať sociálne média na vašej stránke. Taktiež ponúka užívateľsky jednoduchú cestu ako vložiť videá na vašu stránku. Ak vytvoríte krátke videá a pridáte ich na Youtube, môžete ich jednoducho vystrihnúť a prilepiť embed kódom na vašu stránku, kde návštevníci môžu kedykoľvek vzhliadnuť obsah videa. Taktiež môžete na vašu stránku vložiť akýkoľvek kód videa z Youtube, ktoré si myslíte, že by mohlo zaujímať alebo byť užitočné pre vašich zákazníkov.

Facebook

Facebook má rovnako ako Twitter množstvo aplikácií pre použitie na vašej webovej stránke. Statusy z Facebooku môžete umiestniť jednoducho na vašu web stránku. Alebo naopak môžete si nastaviť automatické zverejňovanie vašich príspevkov zo stránky na Facebooku.

Preto neváhajte a chopte sa výhod týchto aplikácií, ktoré ponúkajú sociálne siete. Čím viac nájdete spôsobov ako sa spojiť s vaším zákazníkom tým vyšší bude váš zárobkový potenciál.

Dôsledné používanie sociálnych sietí s vašim webom vám nepomôže len budovať vašich prívržencov a fanúšikov, ale taktiež vám zvýši aj celkový traffic stránky.

Ak vás tento článok motivuje, alebo poznáte iný spôsob ako spropagovať vašu stránku pokojne napíšte do komentárov nižšie.

 


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup