Ľudia. Narážame na nich všade. V práci, v obchode, na pohovore do zamestnania. Všade sa dennodenne premelú stovky až tisícky ľudí. Ako teda vyzerá človek reprezentujúci našu rasu? Typický človek. Kto to je? Mala by to byť osoba, ktorá zodpovedá najtypickejším charakteristikám ľudskej bytosti v dnešnom modernom svete.

Všetko okolo nás sa vyvíja a taktiež aj my. Doba ide dopredu nenávratnou rýchlosťou. Veľký ekonomický rozmach sa týka v prvom rade obyvateľov Číny. Možno ste už o tejto krajine počuli množstvo vecí z dokumentárnych filmov a schválne na ňu preto narážam. Pretože práve odtiaľ pochádza typický človek. Ako vyzerá? Koľko má rokov? Je to vôbec muž či žena? Na koho už o pár rokov natrafíte na pohovore do práce a ako bude vyzerať vaša najväčšia konkurencia? Na veľa podobných otázok vám odpovie nasledujúce video, ktoré má okrem iného veľmi chytľavý hudobný podklad. Ale veď posúďte sami.
[jwplayer config=“marek“ file=“http://www.youtube.com/watch?v=4B2xOvKFFz4″ captions.file=“https://biznisblog.sk/wp-content/titulky/typical.srt“]


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup