lepsiMáte pocit, že nejdete s dobou? Nižšie vám ponúkam 12 tipov, ktoré vám pomôžu nakopnúť život k lepšiemu. Tieto myšlienky sú zamerané na rozvoj ľudskej stránky a potenciálu, ktorý sa vo vás skrýva. Ak skúšate nové veci, rastiete. Ak rastiete a zaznamenávate pokroky, uvedomujete si, aký ste šikovný, a aký je život skvelý.

Neprestávajte čítať! Pokračujte a odhaľte, ako začať meniť váš život.

1. Počas slnečného dňa noste okuliare. Len vtipkujem.

2. Rozprávajte sa s niekým, s kým nemáte nič spoločné. Úprimná a otvorená výmena názorov môže viesť k získaniu úplne novej perspektívy. Možno budete prekvapený, čo nové sa naučíte. Neodskúšané domnienky sú často mylné.

3. Zámerne spravte niečo, čo vám naháňa strach. Máte strach z rozprávania na nejakom mítingu? Z prevzatia zodpovednosti? Priznať pravdu, aj keď vám práve nehrá do kariet? Skúste to zmeniť!

4. Predstierajte, že ste niekto koho uznávate. Zamyslite sa nad osobou, ktorú najviac obdivujete. Pokúste sa nájsť dôvod prečo to tak je. Na jeden deň sa pokúste správať tak, ako daná osoba.

5. Niekomu niečo kúpte. Šálka kávy pre niekoho kto stojí za vami v rade v kaviarni?

6. Pracujte obzvlášť tvrdo na niečom, na čom ste doteraz nepracovali. Špeciálny dôraz dajte na… umývanie, byť dobrým manželom / manželkou, štúdium, byť dobrým synom/dcérou.

7. Odmeňte sa. Na jeden deň spomaľte. Zaobchádzajte so sebou ako s niečím výnimočným. Choďte do kina na nejaký dobrý film. Doprajte si masáž, saunu. Jednoducho relax.

8. Sledujte veci. Počas jedného dňa si zaznamenávajte všetko, čo jete, ako presne trávite váš čas, vašu hladinu emócií. Získané informácie vyhodnoťte a pozrite sa na to, čo môžete zlepšiť.

9. Buďte uletený. Doprajte si trocha zábavy. 

10. Vstaňte o 15 minút skôr. Kým opustíte ráno domov, venujte trocha času na premyslenie si plánov na nadchádzajúci deň. Myslite na to počas dňa. Ak ste zábudlivý, napíšte si to.

11. Náhodne povedzte milovaným, že ich milujete. V strede dňa, v strede noci, hocikedy.

12. Buďte k ľuďom úprimný. Ak vás niekto znevažuje, dajte mu to pocítiť rozumnou konfrontáciou.

 


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup