Tak ako som pre pár týždňami sľuboval, dnes pre vás v spolupráci s internetovým kníhkupectvom UPbook.sk prinášam súťaž o knihu Roberta Kiyosakiho – Bohatý otec Chudobný otec.

Podmienky súťaže sú jednoduché. Stačí ak mi napíšete váš názor na otázku, ktorá znie:

Čo pre vás znamená úspech?

Vaše odpovede píšte pod obrázok, na ktorý sa dostanete kliknutím na tento odkaz.

Osoba, ktorá nazbiera najviac hlasov získava knihu, ktorú vám na vlastné náklady doručí internetové kníhkupectvo Upbook.sk, ktoré sa zameriava na osobný a profesionálny rozvoj.

Vyhodnotenie súťaže je v nedeľu. (18.9.2011)

Výhercom súťaže sa stal Dávid Chudý, ktorý napísal: 

Úspech je veľmi, Veľmi individuálny. Dokázal by som citovať autorov, dokonca aj ľudí z predchádzajúcich komentárov, každý jeden by si vedel nájsť to, čo sa jemu zdá to najideálnejšie pre jeho individualitu a aj v tom je tá krása. Čo znamená pre mňa úspech ? Úspech je moja každodenná rutina, neberiem ho nejako zvláštne, som na neho zvyknutý a iný život ako úspešný si predstaviť neviem. Nie je to o tom, že by som mal nízke ciele alebo že by som nebol na seba náročný, práve naopak. Som aj nesmierne vďačný za ľudí v mojom blízkom okolí, za výchovu a za všetky faktory, ktoré som ja nemohol ovplyvniť. To čo môžem ovplyvniť je moja budúcnosť, moje splnené ciele, sny, mať milovaného partnera, ísť si svojou cestou za šťastím a tak ďalej. Kedže na tomto pracujem každý jeden deň, ako by som mal definovať úspech ? Úspech je moja súčasť, čo si veľmi vážim a rešpektujem. Prajem všetkým veľa šťastia za Vašim Úspechom.

Gratulujem! Víťaza budem kontaktovať v priebehu tohto týždňa.

Ďalšia súťaž s novými pravidlami a vďaka UPbook.sk štartuje už budúci týždeň!