Som si istý, že každý z vás pozná ten pocit, keď na niečom pracujete, ste plne sústredení a zrazu vás niekto vyruší, a vy máte problém sa opäť naladiť do toho správneho pracovného tempa. Tak toto sa v práci stáva dennodenne veľkému počtu ľudí. Dokonca oveľa častejšie ako keby ste pracovali z domu. Potom nečudo, že keď sa vraciate z práce, máte pocit, akoby ste nič nestihli.

Nasledujúce video ma zaujalo nielen pre svoj zaujímavý názov, pri ktorého čítaní som z počiatku krútil hlavou, ale aj pre množstvo zaujímavých, niekedy až diskutabilných tvrdení prednášajúceho. Ten si totiž dovolil prácu prirovnať k spánku.

Zdanlivo dve neporovnateľné veci, a pritom aspoň podľa môjho názoru sa v jeho tvrdení skrýva veľká pravda. Rovnako tak aj ako v tvrdení, že Facebook a iné sociálne siete, nie sú vôbec hlavným dôvodom rozptyľovania zamestnancov počas pracovnej doby.

Zaujíma vás čo alebo kto je ten hlavný dôvod? Pozrite si nasledujúcu prednášku, o ktorej kvalite hovorí aj fakt, že ju videlo už viac ako 1 milión ľudí a veľmi zaujala aj mňa. Dúfam, že na tom budete podobne!


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup