Turecko priam zaváňa exotikou, luxusom a dobrodružstvom. Ak vás zaujala už táto prvá veta, znamená to, že dovolenka v Turecku ako stvorená pre vás.  Spomínaná  krajina má veľa podôb. Nájdete tu pohoria i roviny, zeleň aj súš, históriu aj úžasný pokrok novej doby. Jednoducho si na svoje príde každý.

Aby ste na svoju dovolenku v Turecku nikdy nezabudli

Fotoaparát vám rozhodne stačiť nebude. Vychutnajte si svoj pobyt najlepšie ako viete. Rýchlo zistíte, že služby sú na vysokej úrovni a starostlivosť o vás bude výhradne profesionálna. S ubytovacími možnosťami budete maximálne spokojní. Veď dovolenka je súbor mnohých vecí a to, ako sa cítite, ovplyvňuje už spôsob prepravy a v neposlednom rade aj ubytovanie. Nie je to len o kúpaní sa v mori. Príjemne sa musíte cítiť už od začiatku a to všade. V Turecku nájdete špičkové služby v oblasti gastronómie, kde môžete vyskúšať mieste špeciality a iné dobroty od výmyslu sveta. Nezabudnite ani na nákupy v luxusných uličkách vychýrených štvrtí a miest. Cíťte sa výnimočne, veď  ste výnimoční!

Turecko vás prekvapí

Poloha, na ktorej Turecko leží, zaručuje horúce počasie pre svojich turistov, čo je ideálna voľba pre tých, ktorým nerobia problémy teploty okolo 40 stupňov Celzia. Večery sú však príjemné a ako stvorené na túlanie sa po meste. Priezračne čistá voda, ktorú ponúka dovolenka v Turecku, vás osvieži i zabaví. Práve tu viete vytvoriť nezabudnuteľné fotografie, s ktorými sa môžete popýšiť pred rodinou, priateľmi aj kolegami. K tomu všetkému tie úžasné pieskové pláže, no hotový raj na zemi! Exotika, palmy, príchuť orientu – majú byť skvelou pozvánkou a lákadlom. Spoznajte tureckú kultúru, históriu, zájdite si na výlety. Bol by hriech nevidieť aspoň kúsok z toho, čo ospevuje milión turistov z celého sveta. Chrámy, mešity, trhoviská, najkrajšie pláže sveta, staroveké historické mestečká, národné parky, vodopády, lagúny, kúpele, kláštory, atrakcie pre deti – ako sú zoo, delfinárium a pod. Nezabudnite na biele travertínové hory v Pamukkale, či Kappadokiu – lokalitu, kde pred miliónmi rokov vybuchla sopka a vytvorila nádherné prírodné úkazy ako v rozprávkovej krajine.

 


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup