Štvrť, ktorá mení charakter mesta. Tento a mnohé iné superlatívy na adresu vznikajúcej štvrti Nové Nivy nie sú náhodou. Prečo sú Nové Nivy také jedinečné?

Stanica Nivy ako srdce Nových Nív

Nové Nivy sa nachádzajú priamo v centre Bratislavy, projekt pozostáva z niekoľkých samostatných projektov. Jeho výnimočnosť vytvára najmä nová Stanica Nivy – autobusová stanica medzinárodného významu, ktorej architektonické prevedenie pripomína stanice v New Yorku či Madride a rovnako aj kancelárska budova Nivy Tower. Stanica Nivy bude disponovať aj moderným nákupným centrom a trhoviskom, k dispozícii bude aj podzemné parkovisko. Bohato vysadená zeleň bude tvoriť podstatnú časť projektu vrátane mestskej záhrady s plochou dvoch futbalových ihrísk. Milovníkov prírody poteší zelená strecha novej stanice, výnimočné mestské exteriérové priestory oživia aj včelie úle, komunitné záhrady či botanický chodník. Nevídaným bonusom je, že návštevníci trhoviska si z čerstvých potravín môžu na streche ugrilovať vlastné jedlo.

Bulvár Nové Nivy ako miesto pre dokonalý mestský oddych

Stredom Nových Nív prechádza „bulvár“, inovatívna šesťprúdová cesta ako dôležitý dopravný uzol hlavného mesta. Lokalita bude plná zelene a relaxačných zón, občiansku vybavenosť pokryjú obchodné a gastronomické prevádzky. Bulvár Nové Nivy má obrovský potenciál stať sa vyhľadávaným miestom pre relax a iné vyžitie.

Moderné kancelárie na Nových Nivách ponúka Nivy Tower

Lukratívna adresa na rohu Svätoplukovej a Mlynských nív ponúka ideálne kancelárie pre vaše podnikanie v Bratislave. Najvyššia kancelárska budova mesta so svojimi 125 metrami návštevníkom poskytne neopakovateľný panoramatický výhľad na hrad, Kamzík a iné dominanty slovenskej metropoly. Celková výmera prenajímateľnej plochy je 30000 metrov štvorcových. Budova sa pýši BREEAM & WELL certifikátom, pracovné prostredie minimalizuje stresové vplyvy, čím zlepšuje pracovný výkon a pôsobí pozitívne na nájomcov i návštevníkov objektu. Nivy Tower patria okrem výškového prvenstva aj najrýchlejšie výťahy na Slovensku a najlepšie napojenie na verejnú dopravu v hlavnom meste. Komplex Nové Nivy by mal byť hotový do konca roka 2020.