Túžite si zahrať v kasíne? Možná ste si už túto zábavu niekedy dopriali, alebo si ju užívate pravidelne. Nie ste v tom sami. Aj medzi celebritami nájdete mnohé, ktoré si hazardné hry zahrajú.

Slávni gambleri – ktorí to sú? Medzi celebritami ich je skutočne veľa, a tak sa do žiadneho rebríčka nedostanú nikdy všetci milovníci hazardu. Koho najčastejšie fotografovia nachytajú pri rulete? Kto svoje herecké schopnosti trénuje aj ako hráč pokru? Poďte sa pozrieť na pár mien.

Ben Affleck

Ben Affleck nie je práve príkladom hráča, ktorý sa vie pri hre ovládať. Liečenie neabsolvoval len kvôli svojmu blízkemu vzťahu k alkoholu, ale aj svojej láske k pokru. V kasínach prehral toľko, že sa nakoniec rozhodol ísť dobrovoľne liečiť zo svojej závislosti na hazardných hrách. A ako neopakovať jeho chybu? Stanovte si finančné aj časové limity pre hru a nikdy ich neprekročte. Hry sa však vzdávať nemusíte.

Matt Damon

U Matta Damonda sa dá láska k hazardu predpokladať, veď sú dobrí kamaráti s Benom Affleckom. A je to naozaj tak. O Mattovi sa dokonca vie, že sa zúčastnil nelegálnych hazardných hier v luxusných hoteloch.

Pamela Anderson

Sexy kráska, Pamela Anderson, je dôkazom toho, že láska k hazardným hrám nie je len výsadou mužov. Hovorí sa, že Ricka Salomona si vzala za manžela iba preto, že potrebovala vyrovnať dlh 250 000 dolárov za hru pokru.

Tiger Woods

Dokonalý golfista sa preslávil aj niektorými zlozvykmi. Jedným z nich je aj vášeň pre hazard. Vedeli ste o ňom, že v blackjacku vsadí bežne aj 25 000 dolárov v jedinom kole? Hneď tak sa mu niekto nevyrovná. Avšak asi aj preto, že si to nie každý z nás môžeme dovoliť.

Michael Jordan

O najslávnejšom hráčovi basketbalu a NBA, Michaelovi Jordanovi, sa hovorí, že s kariérou skončil práve kvôli hazardu. Vyhrávať nepotreboval, tak ho asi tešilo prehrávať. A pravdepodobne to prehnal.

Bruce Willis

V kasínach sme ho videli hneď v niekoľkých filmových úlohách. Ale asi neviete, že v jednom z nich, v Atlantic City, raz vyhral naozaj ohromujúci balík ­500 000 dolárov. Bolo to naozaj, alebo ide iba o reklamu pre kasíno?

Zahrajte si kasíno hry ako celebrity

Rovnako ako filmové celebrity si však kasíno hry môžeme užiť aj my. Pravdepodobne neutratíme toľko, ale adrenalín nám určite stúpne dostatočne vysoko. Vždy by sme si mali vyberať výhradne slovenské kasína povolené štátom, a to nech už ide o tie klasické, kamenné, či online kasína. Tie sú stále populárnejšie a práve v nich sa najlepšie pripravíte aj na hru v klasickom kasíne.