Ak to s podnikaním myslíte naozaj vážne, budete potrebovať tlačové materiály, ktoré vám pomôžu zviditeľniť sa, budovať asociácie s vašou značkou a reprezentovať vás v tom najlepšom svetle. Je síce pravda, že v dnešnej dobe sa reklama presunula do digitálnych sfér, no aj jej papierová forma stále má čo povedať a prináša výsledky. 

Nezáleží na tom, či len začínate, ste malá firmička alebo väčší podnik. Vhodnou kombináciou viacerých foriem propagácie svojho podnikania rýchlejšie dosiahnete úspech. Nad akými tlačenými propagačnými materiálmi by ste mali uvažovať, ak chcete posilniť predaj?

Bez týchto tlačovín sa nepohnete

Základnou pomôckou a úplnou klasikou, ktorá určite nesmie chýbať žiadnemu podnikateľovi, sú vizitky. Prvý dojem totiž môžete urobiť iba raz, tak by mali byť fenomenálne! Vlastné kancelárske potreby ako poznámkové bloky, samolepiace bločky, hlavičkový papier, zložky na dokumenty, pečiatky alebo firemné obálky tvoria vizuálnu identitu firmy, pomáhajú vám šíriť značku ďalej do sveta a budovať si pozitívny imidž. V neposlednom rade vám uľahčujú prácu a organizáciu dôležitých dokumentov.

Firemné katalógy a letáky ako súčasť marketingovej stratégie

Svoje produkty alebo služby predsa potrebujete predstaviť potenciálnym zákazníkom a reklamný katalóg či brožúra poskytujú ideálny priestor na dokonalú prezentáciu vášho podnikania. O špeciálnych akciách a novinkách v sortimente pravidelne informujte prostredníctvom letákov.

Zapamätajte si: radšej investujte do menšieho počtu naozaj profesionálne pripravených materiálov, ako by ste mali uprednostniť kvantitu a šetriť na vizuálnej stránke, kvalite spracovania. Vytvárajte pôsobivé materiály, o ktoré bude záujem!

Označte svoju firmu, aby vás ľudia našli

Zákazníci i obchodní partneri by nemali mať problém identifikovať vás. Upozornite na seba napríklad bannermi, reklamnými stojanmi a rollupmi, ktoré využijete aj na konferenciách a môžete ich používať opakovane. Účinná je aj reklama na automobiloch či polep fóliou na oknách. 

Buďte kreatívni!

Zabaľte zákazníkom objednávku do tašky s vašou potlačou, zostavte zaujímavé firemné kalendáre prispôsobené na mieru vašim potrebám, vďaka ktorým budete nielenže skvelo zorganizovaní, ale máte zároveň aj praktický a užitočný darček pre svojich obchodných partnerov. Môžete tiež uvažovať nad prípravou pekných firemných tričiek s pútavou potlačou pre zamestnancov. Čo tak potešiť kreatívnou vianočnou pohľadnicou verných zákazníkov a dodávateľov a zároveň sa im tak pripomenúť? Vytvárajte reklamné materiály s pridanou hodnotou, aby ste zabezpečili ich maximálne využitie.

Justprint pre vás vyrobí čokoľvek, čo budete potrebovať. Môžete sa spoľahnúť, že každý produkt, ktorý vyjde z ich dielne, bude v oslnivej kvalite, aby ste aj vy mohli ohurovať svojich zákazníkov a obchodných partnerov. Nechajte svoje podnikanie rásť a investujte do efektívnej reklamy ešte dnes. Ak s niečím potrebujete pomôcť, neváhajte sa obrátiť na odborníkov.