1. „To kým sme, je výsledkom toho, ako myslíme.“ – Buddha

Vaše myšlienky rozhodujú o vašom živote. Ak nie ste šťastní so životom aký máte, zamyslite sa nad tým, aké veci vám bránia v tom, aby ste žili život, ktorý chcete.

2. „Radosť v zamestnaní prináša dokonalosť do práce.“ – Aristoteles

Nájdite vašu vášeň a zmysel života. Milujte čo robíte a výsledok sa dostaví. Ak robíte prácu s radosťou, nebudete mať žiadny problém s tým, aby ste dotiahli každý detail do dokonalosti.

3. „Boh pomáha tým, ktorí si pomôžu sami.“ – Benjamin Franklin

Toto je skvelý spôsob, ako inak povedať, že keď sa raz do niečoho pustíte, kúsky skladačky začnú onedlho do seba zapadať samé od seba. Zažil som to na vlastnej koži, preto viem o čom hovorím.

4. „To, že niekto dosiahne nejaký úspech, je len dôkazom pre všetkých, že ostatní ho môžu dosiahnuť tiež.“ – Abraham Lincoln 

Môžete robiť to, čo máte radi. Existujú ľudia presne ako vy, ktorí robia to, čo chcete robiť vy. Možno máme odlišné silné stránky, ale na tom nezáleží. Či som viacej technický typ alebo nie, na tom nezáleží. Každý z nás si musí nájsť svoju vlastnú cestu.

5. „Džbán sa napĺňa po kvapkách.“ – Buddha 

Nepotrebujete žiadnu krištálovú guľu, aby ste zistili, aké kroky spravia vás život nudným. Vyberte si život, ktorý vás bude baviť a užívajte si prekvapenia, ktoré vám bude stavať do cesty.

6.“Sme to, čo opakovane robíme. Dokonalosť potom nie je čin, ale zvyk.“ – Aristoteles

Nepozerajte sa na úspešných ľudí a nemajte pocit, že vy nie ste dostatočne úspešní. Snažíte sa porovnávať s niekym, kto tvrdo pracoval na tom, aby sa zlepšil. Všetko čo môžete spraviť je začať. Ak sa chcete stať v niečom dobrí, choďte si za tým.

7.“Každý kto sa dostal tam kde je, musel raz začať tam kde bol.“ – Robert Louis Stevenson

Je jednoduché nechať sa unášať úspechom druhých, keď vy sami ste ešte ani nezačali. Je jednoduché zabudnúť na to, že vy ste ten, ktorí sa uspokojil s tým, kde práve teraz je. Je jednoduché zabudnúť, takže pripomeňte si fakt, že všetci sme rovnakí, a ak je to pravda, podobné úspechy môžete dosiahnuť aj vy.

8. „Sedem krát spadnite a osem krát vstaňte.“ – Japonské príslovie 

Najúspešnejší ľudia sú tí najodolnejší. Keď som sa vydal na cestu spraviť svoju vášeň realitou, nebol som hneď úspešným. Chcelo to roky driny. Nikdy som sa však nevzdal, čo je dôvod prečo som tam, kde práve som.

9. „Cesta k úspechu vedie cez obrovské a odhodlané činy.“ – Tonny Robbins

Činy, činy, činy. Nedá sa to ani dostatočne vyjadriť ako sú dôležité. Ak niečo chcete, musíte sa chopiť činu. Plánujte, učte sa absorbujte tak veľa ako len chcete, avšak bez činov sa nikdy nedostanete tam, kam chcete.

10.“Génius je jedno percento inšpirácie a deväťdesiatdeväť percent potu.“ – Thomas A. Edison 

Toto je ďalší dobrý citát vyjadrujúci dôležitosť činov. Nezáleží na tom, ako veľa máte nápadov. Jedinou vecou, na ktorej záleží sú činy!

 


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup