Chystáte sa posledné týždne leta využiť na zaujímavú dovolenku? Nezabúdajte na cestovné poistenie. Ak nechcete platiť zbytočne veľa a snažíte sa nájsť poistenie, ktoré vám bude ako ušité na mieru, nemusíte stráviť dlhé hodiny hľadaním. Dnes sa to dá oveľa jednoduchšie!

Porovnanie poistenia bolo v minulosti pomerne náročné. A to nehovoríme len o cestovnom poistení, ale prakticky o akomkoľvek type poistenia. Museli ste prácne chodiť po jednotlivých poisťovniach a pýtať sa na ceny, typy pripoistení a podobne. Takéto porovnávanie nielenže stále veľa času, energie, ale v konečnom dôsledku aj peňazí. Nakoniec sa vám aj tak nechcelo navštevovať všetky poisťovne, a tak ste si vybrali cestovné poistenie, ktoré bolo aspoň ako-tak výhodné. Teda, nejednalo sa vždy o úplne najvýhodnejšie poistenie a často ste následne platili veľa peňazí úplne zbytočne.

Aj táto skutočnosť bola celkom silným faktorom, ktorý mnohých ľudí od vybavovania si cestovného poistenia úplne odradil. Tento zvyk pretrváva dodnes a štatistiky ukazujú, že veľké percento ľudí, ktorí sa vydajú na dovolenku do zahraničia, cestovné poistenie vybavené nemá. Porovnanie si cestovných poistení je pritom dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým a vybavíte ho doslova za pár minút, pekne z pohodlia domova.

TIP: PZP

Proti všetkým rizikám

Počas dovolenky na vás číha nespočetné množstvo rôznych rizík, a to nielen zdravotných. Sú to však práve rôzne zdravotné problémy, ktoré sú často najdrahšie. Na mysli máme najmä rôzne zranenia a choroby liečené v zahraničí, pri ktorých si musíte celú liečbu preplatiť z vlastného vrecka. Zvyčajne sa jedná o nemalé sumy vo výške niekoľkých stoviek až tisícok eur. Medzi dovolenkové riziká patria aj škody spôsobené tretím osobám, ktoré musíte preplatiť, krádeže a podobne. Aj voči týmto rizikám vás môže ochrániť cestovné poistenie. Tak sa dostávame k tomu, že základom je vhodný výber cestovného poistenia. Ten zjednoduší portál Superpoistenie.sk, na ktorom nájdete prehľadné porovnanie cestovných poistení jednotlivých poisťovní. Na jednom mieste si tak môžete rýchlo porovnať všetky poistenia, vybrať a uzatvoriť si to pravé pre vás.

Je to takto jednoduché!


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup