Mali ste nedávno malú nehodu a Vaše predné svetlá teraz nefungujú? Neodvážite sa šoférovať po zotmení, pretože nechcete spôsobiť ďalšiu nehodu? Konáte absolútne správne. V prvom rade by ste si mali opraviť poškodenia Vášho auta, či už ide o predné svetlá alebo iný diel karosérie – prvoradá by mala byť vždy bezpečnosť a mali by ste spraviť všetko pre to, aby ste boli bezpečným a spoľahlivým účastníkom cestnej premávky. Takže teraz musíte minúť množstvo peňazí pri návšteve servisu, však? Nemusíte! Všetko čo potrebujete sú základné nástroje, zručnosti, vedomosti a presné náhradné diely, ktoré sú kompatibilné s Vašim milovaným vozidlom.

Väčšinu času ste na cestách a nemôžete stráviť hodiny a hodiny pred počítačom objednávkou požadovaných komponentov? Žiadny problém! Určite vlastníte smartfón a to jediné potrebujete pre objednávku všetkých potrebných položiek.

Komplexná a rýchla aplikácia AutoDoc Vás zaujme pohodlným systémom vyhľadávania, rozsiahlym katalógom všetkých dostupných náhradných dielov, skvelou kvalitou každého ponúkaného komponentu a neuveriteľne nízkymi cenami!

Teraz je len na Vás, či si chcete stiahnuť aplikáciu AutoDoc z App Storu alebo z Google Play – skúste to a nájdite presný komponent, ktorý Vaše auto potrebuje na to, aby sa zase dostalo do bezchybného stavu!

Úplne nová aplikácia od AutoDoc Vám dáva možnosť výberu z bezpočtu kvalitných autodielov, ideálne kategorizovaných našim systémom vyhľadávania, takže požadované položky nájdete behom pár sekúnd. Komponenty môžete hľadať aj na základe výrobného kódu a máte možnosť sa pozrieť na všetky dôležité popisy. Okrem toho, naši špecialisti zákazníckeho servisu Vám pomôžu s výberom vhodných dielov a odpovedia na všetky otázky, ktoré by Vás mohli zaujímať.

TIP: Kniha jázd

Nech už hľadáte akýkoľvek komponent, nech už vlastníte akékoľvek auto – americké, európske, kórejského alebo japonské – nezáleží na tom, pretože komplexná aplikácia AutoDoc Vám ponúka viac ako milión kvalitných vysoko prémiových náhradných dielov za výhodné ceny, ako aj položky pre viac ako 5900 modelov áut a 45 populárnych značiek.

Prečo ešte váhate? Nemusíte navštíviť servis a minúť tam mnoho peňazí – všetko čo potrebujete pre opravu poškodení Vašej poslednej malej nehody je skvelá aplikácia AutoDoc.

V neposlednom rade ponúkame ako darček na privítanie 10% zľavu pre prvých 10 000 odberateľov. Spravte všetko pre to, aby boli cesty zase bezpečné! Začnite od seba! Opravte Vaše auto a dajte ho znova do bezchybného stavu, rozhodnite sa pre spoľahlivosť a kvalitu – stiahnite si aplikáciu AutoDoc už teraz!