Sociálne siete a rôzne komunity sú vo svete obrovským fenoménom. U nás na Slovensku sme v tomto ešte v plienkach. Väčšina z nás pozná iba Facebook a čoraz viac sa zoznamujeme aj s Twitterom.

Vďaka týmto sieťam sme neustále v okruhu svojich najbližších a môžeme dať okamžite vedieť, kde sme, čo práve robíme a ako sa máme. Updatovanie statusov je pre niekoho doslova drogou. Zdielanie rôznych zaujímavostí s obľubou využívajú aj firmy či podnikatelia pri svojej propagácií. Vymyslí sa nejaké zaujímavé motto, video alebo obrázok a o ostatné už nechajú na ľudí, ktorí všetko veľmi radi rozšíria medzi svojich priateľov.

Základom dobrej propagácie akéhokoľvek produktu alebo značky je originalita a zaujímavosť. Ak spĺňate tieto dva predpoklady o reklamu zadarmo máte postarané. Dokonca niekedy sa môžete postarať aj o hotové internetové šialenstvo. Asi tak by som nazval nasledujúce video a jeho rýchlosť šírenia sa po internete. Preto sledujte, nechajte sa inšpirovať a zdielajte presne tak ako predstavitelia tohto muzikálu!

[jwplayer config=“marek“ file=“http://www.youtube.com/watch?v=soAk3F0wX9s“ captions.file=“https://biznisblog.sk/wp-content/titulky/zdielanie.srt“]


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup