Moderný dizajn, inovatívne materiály, dokonalý komfort. Nemecký výrobca pracovného oblečenia Engelbert Strauss ponúka prémiové pracovné odevy pre rôzne odvetvia.

Pracovné odevy Strauss sú pevné a precízne ušité, môžete ich nosiť aj niekoľko rokov.

Inovácie, ktoré menia svet pracovných odevov

Od roku 1908 Straussovci vyrábali metly, po druhej svetovej vojne začali navrhovať a šiť pracovné odevy. Dnes, o štyri generácie neskôr, firma zamestnáva viac ako tisíc zamestnancov a určuje trendy v segmente pracovného oblečenia.

Charakteristické znaky pracovných nohavíc Strauss sú vetracie zipsy na stehnách a flexibilný pás. Obe patria do patentového portfólia značky.

Legendárny montérky Strauss Motion

Montérky Strauss Motion patria medzi najvyhľadávanejšie pracovné nohavice. Ergonomický športový strih s flexibilným pásom sa teší obľube u pracovníkov mnohých odvetví.

Extra pevné švy, zosilnená oblasť kolien a materiál použitý na výrobu nohavíc zaručujú dlhú životnosť aj v náročnejších podmienkach. Komfort pri práci zvyšujú vetracie otvory na zips, ktoré nájdete na zadnej strane stehien.

Do vreciek na týchto montérkach ľahko schováte všetko potrebné. K dispozícií sú 2 bočné a 2 zadné vystužené vrecká, vrecko na mobil, zosilnené vrecko na pravítko, viackomorové vrecko na stehne aj vnútorné vrecká na chrániče kolien. Bezpečnosť pri zníženej viditeľnosti zvyšujú elegantné reflexné pásy.

Strauss ako jedna z prvých spoločností začala využívať pri výrobe recyklovaný polyester. Pracovné odevy z takého polyesteru nájdete pod označením Re/Wear TC®.

Engelbert Strauss alebo Helly Hansen?

Kým montérky Strauss disponujú celou škálou farebných prevedení, nórska značka pracovných odevov ponúka montérky väčšinou v 2 alebo 3 farbách. Čo sa týka kvality materiálov a šitia, obe značky sú právom považované za jedny z najlepších.

Udržateľnosť ako priorita

V Engelbert Strauss neustále hľadajú nové materiály a technológie výroby, aby boli odevy ešte viac udržateľné. Len pri procese farbenia používajú až o 3/4 menej vody v porovnaní s bežnými značkami. Aktívne sa zaujímajú aj o ochranu klímy. Snažia sa znižovať produkciu CO₂ všade tam, kde je to možné.

Od roku 2013 je spoločnosť partnerom certifikácie bluesign®, ktorá hodnotí bezpečnosť produktov aj ochranu životného prostredia počas celého procesu výroby. V roku 2016 sa stali členom organizácie Fair Wear Foundation (FWF), ktorá pomáha zlepšovať pracovné podmienky v textilnom priemysle.

Pracovné odevy Strauss sú známe najmä v západných krajinách, na náš trh prišli až v posledných rokoch. Ak hľadáte prémiovú kvalitu, táto značka vás nesklame. Pozrite si ponuku na www.ganes.sk alebo si príďte montérky vyskúšať do predajne Ganes v Žiline.