Pracujete v Bratislave? Ak ste nemali šťastie na vlastnú nehnuteľnosť, ktorá by vám poskytla kancelárske priestory, možno je načase skúsiť si nejaké prenajať. Aktuálne sú najvychytenejšie kancelárie v ružinovskej Eurovei alebo novomestskom Polus Tower.

Bez náhlenia v kancelárii v Eurovei

Kancelárie, ktoré sú na prenájom v budove Eurovea, odštartujú aj vašu kariéru. Možno sa v Bratislave príliš nevyznáte a to isté môže platiť aj o vašich klientoch. Vtedy ich zachráni záchytný bod, miesto, ktoré ich upokojí, že tu to dobre poznajú. Schválne, kto by nepoznal Euroveu? Nákupné centrum sa nachádza v bratislavskom Ružinove, na mieste, kde život pulzuje. Nádherné prostredie, ruch veľkomesta, jednoducho skvelá šanca, ako sa zviditeľniť. Vyskúšajte si to na vlastnej koži. Na Euroveu si stačí nájsť čas raz a vybavíte všetko, čo ste mali v pláne – navštívite banku, dáte si obed a kávu s priateľmi, nakúpite si a ešte sa aj stretnete s nejakým špecialistom, ktorý podniká v niektorej kancelárii priamo v budove Eurovey. Môže to byť právnik, výrobca okien, výživový poradca, nechtová alebo interiérová dizajnérka… Však vám dobre padlo vybaviť si všetko pod jednou strechou a nemusieť sa presúvať za povinnosťami a stretnutiami z miesta na miesto? Tak prečo by ste to nemohli skúsiť aj vy? Niektoré kancelárie v Eurovei sú stále voľné a lákajú nielen moderným vzhľadom a peknými výhľadmi, ale napríklad aj voľnými parkovacími miestami.

Neprehliadnuteľní v kanceláriách v Polus Tower

Žijete v Bratislave-Novom Meste? Tak tu aj podnikajte! Hlavné mesto prináša veľa príležitostí, ako uspieť, a jednou z nich je aj podnikanie v kanceláriách v lukratívnych mestských častiach. Kancelárie v Polus Tower sú ľahko vypátrateľné aj pre človeka, ktorému veľkomesto naháňa strach. V ich blízkosti sa nachádza nákupná zóna, banka, pošta i stravovacie zariadenia a prítomnosť zastávky MHD len zvyšuje ich kredit. Vďaka tomu, že máte všetko na dosah ruky, môžete ľahko zladiť svoj osobný i pracovný život. Každý deň budete mať kde zaparkovať a užijete si klimatizované kancelárske priestory, optický internet alebo pocit, že je budova nonstop monitorovaná, a tak maximálne bezpečná, nech sa stane čokoľvek. Kancelárie v Polus Tower vám umožnia využiť i konferenčné miestnosti alebo sprchy a zaiste oceníte, že vám po náročnom dni má kto kancelárie upratať, zvlášť ak vás jedno upratovacie kolo čaká ešte aj doma. Chcete v očiach svojich klientov vyzerať tip-top? Prezentujte sa štýlovými kancelárskymi priestormi nachádzajúcimi sa vo všeobecne známych budovách, budete zároveň pôsobiť oveľa dôveryhodnejšie.


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup