Kvalitné prepravky, ktoré odolajú pri preprave, súčasne sú skladné a stohovateľné, sú pre mnohé firmy doslova k nezaplateniu. Zaujímavé možnosti ponúkajú menšie euro prepravky do 80 litrov.

Euro prepravky Schoeller Allibert sú veľmi obľúbené u výrobcov a predajcov zameraných na nepotravinársky tovar. Používajú ich veľmi často maloobchodné reťazce s módnym tovarom. Typickým zákazníkom je napríklad reťazec H&M. Rozmer prepraviek je ideálny pre prepravu aj uskladnenie textilného tovaru. Obsah je dobre chránený pred vonkajšími vplyvmi, tovar sa ľahko vykladá, prepravky majú ergonomické rukoväte, nechýba možnosť páskovania pre zabezpečenú prepravu, ani RFID sledovanie.

Malé-veľké prepravky

Objem prepraviek je 80 litrov a rozmer 710×460×368 mm. Vnútorné rozmery sú o niečo menšie: 597×374×330 mm. Nosnosť prepraviek je 25 kg, pričom ale maximálne statické zaťaženie môže byť až 250 kg. Úžitkový objem je 80 litrov. V stohu získame vďaka prepravke úsporu priestoru až 79 %. Prepravka je vyrobená z kvalitného tvrdého plastu.

Ďalšou možnosťou je menší stohovateľná zasúvacia prepravka  Kaiman 714 x 465 x 356 mm solid s nosnosťou 21 kg, úžitkovým objemom 75 litrov a s maximálnym statickým zaťažením 125 kg. Úspora miesta pri stohovaní je 75 %.

Potrebujete aj vy bezpečné prepravky do výroby, skladu, či pre prepravu tovaru?

Schoeller Allibert ponúka prepravky pre rôzne odvetvia priemyslu, ale aj pre veľkoobchody a maloobchody s celý spektrom sortimentu. Kontajnery a prepravky sa líšia nosnosťou, životnosťou aj schopnosťou odolávať rôznej tepelnej záťaži. Väčšina prepraviek je pripravených pre stohovanie, či na umiestnenie na palety.

Vďaka optimalizovaným veľkostiam a stohovateľnosti šetria tieto prepravky náklady na skladovanie i dopravu. Jednoduchá identifikovateľnosť prepraviek vďaka prepracovanému systému značenia znižuje chybovosť pri manipulácii a súčasne aj personálne náklady.


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup