Premýšľali ste už niekedy nad tým, že by ste podstúpili zákrok s názvom lash lifting? Ide o nenáročný zákrok, ktorý skrášľuje riasy. Ak ich máte svetlé a nechcete si stále dávať riasenku, ide o skutočne výhodné riešenie.

Lash lifting však nie je len o tom, že zviditeľní vaše riasy. Výhodný je aj z toho hľadiska, že vám ich krásne natočí. Riasy tak budú po celom ošetrení silnejšie a zároveň aj objemnejšie. Ak patríte medzi ľudí, ktorí majú rovné a nevýrazné riasy, lash lifting je tá správna voľba aj pre vás. V nasledujúcich riadkoch tohto článku si povieme niečo o celom priebehu ošetrenia, a tiež o cene tohto zákroku, ktorá zaujíma mnoho ľudí.

Priebeh operácie

Ako to celé prebieha? To zaujíma nejednu ženu. V prvom kroku však ide o dôkladné vyčistenie pleti. Na vyčistenie sa použije hlavne čistiaca pena, ktorá je účinná a zároveň šetrná. Po odstránení make-upu sa celý zákrok začína. Spodné riasy sa zalepia podložkou a riasy sa odmastia. Vďaka tomuto kroku sa zvyšuje regenerácia rias. Aplikuje sa silikónová natáčka a špeciálny lifting cream.

Riasy sa zafarbia farbou, ktorá je konkrétne určená práve na tento zákrok. Hlavnú úlohu v tomto zákroku má lash botox, ktorý pozostáva z výlučne prírodných látok. Táto kombinácia látok riasy vyživuje, regeneruje, spevňuje a najmä hydratuje. Na záver sa nanesie hydratačné sérum a riasy je potrebné uvoľniť z natáčky. Lash lifting je skutočne veľmi účinný zákrok, ktorý je potrebné opakovať aspoň raz za tri týždne.

Výhody lash liftingu

V neposlednom rade je potrebné spomenúť benefity tohto zákroku, ktorých je skutočne veľa. Ide hlavne o trváci výsledok. Riasy budete mať krásne zatočené a vyživené, a to až po dobu troch týždňov. Okrem iného, cena tohto zákroku je približne 40 eur, čo sa rozhodne oplatí.