Pomaly sa to blíži. Síce je len október, napriek tomu už v obchodných domoch začíname cítiť Vianoce. Vraví sa, že Vianoce sú sviatkami radosti, zábavy a šťastia. Vianoce sú tiež sviatkami, kedy sa môžeme obšťastniť tými najzaujímavejšími aktivitami. Prečo nie?

Okrem krájania vianočných cukroviniek, zdobenia stromčeku a modlitbám ku Ježiškovi 🙂 za zdravie a prosperitu, sa ľudia stretávajú a oslavujú s celou svojou rodinou a priateľmi. Preto je čas osláviť sviatky zábavou a radosťou.

Vianočné oslavy sú skvelým spôsob užitia si kvalitných chvíľ s rodinou a priateľmi. Preto, ak plánujete hostiť vianočnú party u vás doma, no chýbajú vám nápady, tú ich je pár, aby ste ich využili pri organizovaní tej najlepšej vianočnej párty, pre vašich blízkych.

  1. Nebuďte hostiteľmi, no Pánom a Pani „Santa-Claus“

Prečo by ste mali byť hostiteľmi, keď môžete prekvapiť hostí na vašej vianočnej párty, prezlečením sa za Pána „Klausa“ a Pani „Klausovú!. Zábava je garantovaná. Aj keď sa tento nápad môže mnohým zdať absurdný, no skutočne funguje, najmä ak párty je na rýchlo usporiadaná. Len vy ste potrebný na to, aby sa skvelá vianočná párty uskutočnila.

Tiež môžete požiadať hostí, aby sa obliekli podľa vianočnej tématiky, zatiaľ čo vy budete Santom celej oslavy. Ďalší nápad, ktorý isto okorení vašu oslavu transvestizmus. Určite sa zabavíte. Ako Santa, nemôžete zabudnúť na nádherne darčeky pre vašich hostí. 

  1. Vianoce na šrot

Nič neurobí Vianoce tak vzrušujúce, ako zakomponovanie tých najkreatívnejších vianočných koktailov. Oživte svoju vianočnú párty pre dospelých zaradením ich do svojho menu. Ak si trúfate, pripravte všetky drinky, alebo požiadajte vašich hostí, aby prispeli svojou troškou.

Napríklad môžete požiadať hostí, aby každý z nich prispel svojim koktailovým receptom, alebo priamo ingredienciami. Z koktailov môžete urobiť hlavný bod program, alebo môžete požiadať hostí, aby pripravili svoje sladučké moky a podelili sa so svojimi nápojmi so zvyškom osadenstva. To je len jeden zo skvelých nápadov.

  1. Prezlečte sa za vianočný stromček

Prezlečenie sa za vianočný stromček na oslavu, ktorú hostíte, síce znie trochu zvláštne, no len na chvíľu, pretože to určite oživí vašu oslavu, najmä ak ju organizujete vonku, počas chladných zimných večerov.

Tiež môžete zorganizovať súťaž, v rámci ktorej sa všetci hostia prezlečú za vianočný stromček, a ten najlepší získa krásnu cenu, v ktorej nemôžu chýbať fľaše vína, plechovky piva, alebo čokoľvek, čo si zažiada. Nech je víťaz vašej súťaže kráľom večera. Odfoťte sa so svojím hrdinom a zabavte sa. 

  1. Rozohrajme hru!

Aký by bol skvelý vianočný večer, bez skvelých kasínových hier? Kasínové hry boli vždy základom každej dobrej oslavy a ak tá párty, ktorú práve hostíte je vianočná, tak tieto hry ešte viac rozžiaria váš skvelý vianočný večierok. Preto si pripravte tie klasické a najobľúbenejšie kasínové hry a hrajte ich, až do sýtosti.

TIP: darčeky z dřeva

Pri pozývaní svojich hostí, nezabudnite spomenúť kasínové hry aj v pozvánke, čo mnohých naštartuje a vzruší ešte viac. Pripravte si legendárne kartové hry, okrem tých kasínových, ako napríklad poker, blackjack, či mnohé iné. Ak je váš vianočný večierok skutočne udalosťou, chýbať tam nemôžu ani ruletové stoly, na ktorých môžu vaši hostia vyskúšať svoje šťastie, čo im srde ráči. Nezabudnite ani na pravidelné občerstvenie a nápoje, zatiaľ čo vaši hostia drvia tie najlepšie kasínové hry.

Kasínové hry majú schopnosť prilákať na seba pozornosť, a pokiaľ ide o vianočný večierok, vaši hostia budú mať dôvod navyše zapojiť sa a zabaviť sa v sviatočnom duchu. Veľký jackpot môže byť tiež dobrým nápadom, ak obsahuje tie najväčšie lahôdky. Nech sa celý večierok nesie v duchu kasína a jeho hier, a to z každého uhla pohľadu. Urobte zo Santu krupiéra. Nie je nič luxusnejšie, než užívanie si vianočnej párty, s kasínovými hrami, ktoré všetci do jedného milujú. Umožnite vašim hosťom užiť sa noc v kasíne, z celého srdca.

Štedrý večer nie je len bežným dňom, no sviatkom, ktorý si treba užiť skvelou zábavou. Všetky tieto párty nápady určite urobia z vášho večierku úspešný večer. Tak na čo čakáte? Pripravte sa na skvelú vianočnú párty u vás, ktorej nebudú chýbať zábava, radosť, hry, klebety, jedlo, ani nápoje. Vytlačte pozvánky a zašlite ich vašim hosťom, nech sa naladia na večer plný zábavy. Naplňte všetky tieto nápady do detailu a uistite sa tak, že váš večierok bude predmetom mestských povedačiek, ešte veľmi dlhú dobu.