Sú rôzne prejavy vďaky. Kytice a bonboniéry majú však krátku trvanlivosť a sú vhodné skôr pre krátkodobé potešenie. Ak chcete spraviť radosť vašim firemným partnerom, venujte im čosi trvácne, čo aj reálne využijú, napríklad v zamestnaní. Porozprávajme sa o reklamnej elektronike, ktorá zaujme už na prvý pohľad, a zároveň má praktický charakter.

Pre niekoho firemná reklama, pre niekoho hodnotný dar

Vždy je príjemné dostať do ruky darčekovú krabičku. Cítite to napätie? Zrýchli sa vám dych, v podvedomí analyzujete, čo by sa v nej pohlo skrývať. Pohrkáte, poťažkáte. Prsty sa vám chvejú a mozog pracuje na plné obrátky. Ak vám darček podajú do rúk vaši blízki, pravdepodobne sa môžete tešiť na niečo osobného charakteru. Iba naši drahí vedia, po čom naše srdce piští. No ak nám chce urobiť radosť ktosi vzdialený, tu už je dôvod na rozpaky. Čo to asi bude? Pravda je taká, že od našich obchodných partnerov či zamestnávateľov nás poteší takmer čokoľvek – od reklamnej kľúčenky až po balíček kvalitných orieškov. Vždy zahreje na duši pocit, ak nám chce niekto prejaviť svoju náklonnosť alebo vďaku hoci i drobnosťou.

Držíte teda v ruke onú darčekovú krabičku, a keď ju rozbalíte, nájdete tam čosi, čo využijete nielen v práci, ale aj doma. Reklamnú elektroniku s logom vášho firemného partnera alebo zamestnávateľa. Už tak dlho uvažujete, že si kúpite nový USB kľúč či iné príslušenstvo k počítaču alebo mobilu! Takto sa dá trafiť klinec presne po hlavičke. Elektronika je niečo, čo v dnešnej pretechnizovanej dobe hrá dôležitú úlohu, preto sa darček tohto charakteru musí zapáčiť každému, nielen kancelárskym „krysám“.

Od malých prekvapení po hodnotné darčeky

Čo všetko si vieme predstaviť pod označením reklamná elektronika? Nejde len o spomínané USB kľúče, ktoré nesmú chýbať nielen v žiadnej kancelárii, ale ani v domácnosti, ale aj power banky/externé nabíjačky v rôznych dizajnových prevedeniach – sú drevené, plastové, kovové a na všetkých sa môže vynímať logo firmy, ktorá si na tento typ reklamy trúfne. Bezdrôtové nabíjačky na mobil, Bluetooth reproduktor, stojan na perá či stolové hodiny s nabíjačkou, zložka na dokumenty, peňaženky, zápisníky s power bankou… Zdá sa, že možností, ako potešiť firemných partnerov reklamnou elektronikou, je veľa. A čo hodiny rôzneho typu? S fotorámikom, s meteostanicou alebo obľúbené smart/fitness náramky s mnohými funkciami? Predveďte sa pred svojimi obchodnými partnermi alebo zamestnancami a ukážte, že máte štýl! Optické myši, podložky pod myši, dátové káble, Bluetooth slúchadlá, obaly na mobily, tablety, všetko praktické veci. V prípade, že by ste chceli prísť s niečím naozaj originálnym, hoďte očkom po dáždnikoch s Bluetooth reproduktorom či reproduktoroch v tvare vianočnej gule. Ide o skutočné vychytávky a práve vy môžete vďaka nim ohúriť svojou reklamou a získať si čestné miesto v srdciach obdarovaných.