Budovanie firemnej identity je v dnešnej dobe, ktorá je preplnená rôznymi spoločnosťami, dôležitejšie, než kedykoľvek predtým. Služba prenájmu a údržby vstupných rohoží predstavuje ľahký a cenovo dostupný spôsob, ktorý pre vás zabezpečí vždy dokonalý dojem, ktorý zanecháte hneď od začiatku vo vašich klientov, alebo zamestnancov.

S pomocou servisu a prenájmu čistiacich rohoží zostávajú Vaše priestory ustavične čisté a reprezentatívne. Správne nadimenzované a postavené služby prenájmu rohoží skracujú čas potrebný na ich upratovanie. Budujte vašu značku tak, aby dokonale reprezentovala vaše firemné hodnoty a ducha.

Aj detaily ako rohože, vám pomôžu k budovaniu dobrého mena značky. Zdroj: lindstromgroup.com

Rozmanité dizajnové rohože slúžia ako prvky interiérového dizajnu. Vybrať si môžete vaše vlastné, unikátne riešenie, alebo môžete siahnúť po už pripravených kolekciách. Dizajnové vstupné rohože od spoločnosti Lindström môžete dostať presne v takých farbách, s takými vzormi alebo dokonca textami presne podľa vašich predstáv.

Šetrite vaše financie prenajímaním rohoží.  Zdroj: lindstromgroup.com

Nakoľko rohože účinne zachytávajú nečistoty a vlhkosť, sú významným bezpečnostným faktorom. Ergonomické a protišmykové rohože zvyšujú pohodu pri práci v stoji.

Zachytávanie nečistôt a vlhkosti sa začína vstupnou rohožou, ktorá zastaví aj najťažšie nečistoty. Správne čistiace rohože na správnych miestach bránia pošmyknutiu.

Správne čistiace rohože na správnych miestach bránia pošmyknutiu. Zdroj: lindstromgroup.com

Ako funguje proces prenájmu pracovného oblečenia?

  1. Je potrebné zabezpečiť výber vhodného riešenia ohľadne čistiacich rohoží pre vaše priestory starostlivým posúdením vašich potrieb. Dizajn rohoží je potrebné doladiť s celkovým dizajnom vášho interiéru tak, aby spolu dokonalo ladili.
  2. Priemyselná práčovňa čistí rohože efektívne a šetrne k životnému prostrediu. Recyklovanie vody z práčovne prináša významné úspory v spotrebe vody a energie. Vstupné rohože sa udržiavajú náležite a starostlivo, aby bola zabezpečená ich dlhá životnosť.
  3. Distribúcia rohoží je nastavená tak, aby fungovala efektívne a rýchlo. Servisní zástupcovia zaistia správne umiestnenie rohoží na danom mieste. Keď sa rohož približuje ku koncu svojej životnosti, okamžite sa vymení.
  4. Ako dizajnové, tak aj štandardné rohože sú uskladnené v servisných strediskách. Po opraní sa rýchlo vrátia do služby. Opotrebované rohože na prenájom sa ďalej používajú čo najdlhšie, napríklad v priemyselných priestoroch. Zodraté rohože sa ekologicky zlikvidujú.

Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup