Či už ste sa dali na podnikateľskú dráhu a hľadáte priestory vhodné na skladovanie tovaru či pracovných pomôcok, alebo ste fyzická osoba, ktorá doma nedisponuje dostatkom miesta pre uskladnenie menších či väčších vecí, sklad vo výhodnej lokalite sa vám vždy zíde. Nemusíte hneď myslieť na jeho kúpu, prenájom skladu vás vyjde oveľa výhodnejšie.

Veľkoplošné i menšie druhy skladov

V živote sa stretávame s množstvom situácií, ktoré nás nútia reagovať okamžite. Pokiaľ ste sa rozhodli vyskúšať si podnikanie, pravdepodobne ste si preto hneď nekúpili vlastnú kanceláriu alebo dokonca aj celé poschodie v administratívnej budove. A rovnako tak je to aj v prípade, že k svojej činnosti potrebujete využívať sklady. Skladovacie priestory si najčastejšie zaobstarávajú firmy zaoberajúce sa predajom tovaru, ale napríklad aj tí podnikatelia, ktorí pri práci používajú veľké druhy strojov či rôznu elektroniku. Kúpiť si sklad v hlavnom meste určite nie je lacná záležitosť, a čím sú rozmery skladovacích priestorov väčšie, tým nás pri pohľade na cenu nehnuteľnosti viac zamrazí. To sa však týka napríklad aj lokality skladu alebo stavu a veku budovy. Práve preto sa čoraz viac propaguje možnosť prenajať si sklad, ktorá láka ako podnikateľov, tak i fyzické osoby. Nájomné zmluvy sa väčšinou dokážu prispôsobiť požiadavkám klientov a v prípade, že s podnikateľskou činnosťou skončíte alebo jedného dňa nebudete potrebovať skladovať osobné veci, jednoducho od nájomnej zmluvy odstúpite a nemusíte si prejsť náročnou cestou predaja nehnuteľnosti. Výhodný prenájom skladu nájdete aj v Bratislave. Napríklad priamo v areáli letiska máte k dispozícii starostlivo udržiavané budovy, ktoré pútajú pozornosť rozmanitými veľkosťami, výborným prístupom správcu, ako aj dostupnosťou na diaľnicu či do centra mesta.

Sklad je na prenájom v dokonalom stave

Ľudia žijúci v bytovkách alebo menších rodinných domoch sa často stretávajú s potrebou uskladniť množstvo vecí – či už sú to sezónne pneumatiky, aktuálne nepotrebné druhy nábytku, koberce, kvetináče, kočíky, alebo ide o rôzne druhy náradia, spotrebičov či obrábacích strojov, v prenajatom sklade toto všetko môžu skladovať bez strachu o svoj majetok. Samozrejme, aj to závisí od služieb správcu budov. Preto je dobré hľadať si na prenájom také druhy skladov, ktoré sú napríklad 24 hodín monitorované SBS službou, nachádzajú sa v oplotenom areáli, disponujú kamerovým systémom, videovrátnikom a pod. Avšak nielen toto sa postará o vašu spokojnosť. Tým, že si sklad prenajmete, vám odpadajú starosti týkajúce sa údržby technického stavu budovy či prípadných rekonštrukcií, ktorými by ste si sklad chceli prispôsobiť na mieru. Starať sa nemusíte ani o okolitý areál a príjemným bonusom je, že parkovisko pred budovou je neplatené a môžete ho využívať nielen vy, ale aj vaše návštevy, čo rozhodne uľahčí manipuláciu so skladovanými predmetmi. Sklady sa prenajímajú aj klimatizované, vykurované, niektoré disponujú aj vlastnou kuchynkou. Sami najlepšie viete, ako často v nich budete zdržiavať. Veľmi praktické v prípade podnikateľov je prenajať si v blízkosti skladov aj kanceláriu a mať tak všetky administratívne a skladovacie činnosti pod kontrolou.


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup