Garážová brána je vizitkou rodinného domu a dotvára jeho celkový vzhľad. Pri výbere by sme preto mali hľadieť nielen na jej konštrukciu, ale tiež dbať na to, aby ladila s dverami, oknami a zvyškom fasády. Pre niekoho je dôležitý vzhľad, pre iného konštrukcia, všetci zákazníci však vyžadujú maximálnu kvalitu a funkčnosť. Toto všetko našťastie nájdete v unikátnej garážovej bráne Magnum.

Kvalita garážovej brány je najdôležitejším kritériom

Ak si kupujete novú garážovú bránu, vždy sa zaujímajte, odkiaľ vlastne pochádza. Veľa obchodníkov totiž predáva nekvalitné a nebezpečné výrobky z rôznych krajín sveta. V prípade brány Magnum máte istotu, že ide o poctivý slovenský výrobok. Sekčná garážová brána Magnum je mimoriadne funkčný výrobok, ktorý nájde svoje plné uplatnenie v novostavbách aj v rekonštrukciách rodinných domov.

Vyberte si konštrukciu a dizajn brány Magnum podľa svojej chute

Garážová brána Magnum sa skladá zo sekcie, vertikálnych a horizontálnych dráh, hriadeľa s pružinami, kovania, pohonu a dráhy pohonu. Brány Magnum sa vyrábajú s motorickým alebo ručným ovládaním a sú zložené zo štyroch až šiestich panelov. Sú vyrobené z galvanizovaného plechu s poplastovaným povrchom. Panel poskytuje optimálnu ochranu proti úniku tepla a je vybavený pevným tesnením z gumy. Vyberať si môžete spomedzi základných i neštandardných drevodekorov, vnútorná strana brány je v bielej farbe.

Jednoduché ovládanie brány Magnum zvládne každý

Do brán Magnum sa používajú overené motory Erte, ktoré vynikajú tichým chodom, jednoduchou obsluhou a ovládaním. K dispozícií je aj ovládanie kľúčom, tlačidlovým vypínačom, smartfónom alebo dokonca odtlačkami prstov. Motory Erte sú zároveň veľmi bezpečné: pokiaľ je v priestore pod bránou prekážka, do ktorej panely brány pri zatváraní narazia, automaticky sa spustí opačný chod a brána sa otvorí. Nedôjde tak k úrazu alebo k poškodeniu napríklad zle zaparkovaného auta.

TIP: požičajte si bager

Garážová brána Magnum je extrémne tichá

Hoci má garážová brána Magnum tichý chod, môžete si ju objednať aj v extra tichom prevedení. Zvuky, ktoré vydávajú pohybujúce sa kovové časti kovania, je možné úplne eliminovať. Používajú sa na to odolné plastové pánty spájajúce jednotlivé panely brány. Tiché prevedenie je doplnené remeňovou dráhou motora, ktoré nahrádza štandardne používanú reťazovú dráhu.

Bránu Magnum môžete vylepšiť šikovnými doplnkami

Ak garáž využívate inak, ako len na parkovanie auta, je pohodlnejšie a rýchlejšie vojsť cez personálne dvere. Ide o rozrezané panely olemované hliníkovým rámom s doplnenými pántami a kľučkou. Dvere neumožnia otvorenie brány v prípade, ak sú neuzatvorené. Aj toto je jeden z dôvodov, prečo je garážová brána Magnum skvelou voľbou pre vaše bývanie.


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup