Detská izba je miestom, kde deti trávia mnoho času. Je preto potrebné zariadiť ju tak, aby sa v nej dieťa cítilo čo najpohodlnejšie a najlepšie. Jedným z prvých krokov je zariadenie detskej izby.

Nábytok zohráva v detskej izbe dôležitú úlohu. Mal by byť bezpečný, praktický a kvalitný. Medzi takýto patria aj regály na hračky a knihy pre deti. Regály sú praktickým kusom nábytku, ktorý ocenia malí aj veľkí. Na drevko nájdete kvalitné detské regály, ktoré vydržia roky. Prečítajte si 5 dôvodov, prečo sú regály na hračky užitočným nábytkom.

1. Veľký úložný priestor

Regály na hračky a knihy sú vynikajúcim nábytkom do každej detskej izby. Ponúkajú veľký úložný priestor, ktorý využijete na uskladnenie hračiek, kníh plyšových macíkov a ostatných vecí. Disponujú viacerými  zásuvkami a policami, do ktorých si dokáže dieťa samo ukladať hračky. Tiež môžete otvory využiť na vloženie boxov, do ktorých sa vojde viac hračiek.

2. Kvalitné prevedenie

Detské regály sú vyrobené zo zdravotne nezávadných a kvalitných materiálov, ktoré dieťaťu nijak neuškodia. Kvalitné prevedenie je základom každého detského nábytku. Vďaka tomu sa o bezpečnosť svojho dieťatka nemusíte báť v žiadnom prípade. Nájdete u nás drevené regály aj regály z iných materiálov.

3. Moderný dizajn

Každý rodič chce pre svoje dieťa to najlepšie. Preto sa snaží aj o najlepší vzhľad izby jeho dieťaťa. Regály na hračky aj ako ďalší nábytok z nášho sortimentu majú moderný a nadčasový dizajn. Sú ľahko kombinovateľné s ďalším nábytkom a doplnkami v detskej izbe. 

4. Udržiavanie poriadku

Máte po vašom drobcovi večne rozhádzané hračky po byte? Vďaka detským regálom budete môcť udržiavať hračky v neustálom poriadku. Kedykoľvek sa rozhodnete, hračky vložíte naspať a opäť budú ľahko dostupné pre vaše dieťa. 

5. Bezpečnosť

Všetky regály na hračky a knihy sú bezpečné pre deti. Či už hovoríme o materiály, prevedení alebo stabilite. Chceme, aby sa vaše dieťa cítilo v izbe čo najbezpečnejšie preto prinášame poctivo vyrobené regály a ďalší nábytok.

Prečítajte si: Ako zariadiť detskú izbu?