Premýšľali ste niekedy nad tým, či sa dá v tipovaní vôbec zlepšiť? Predsa len, ako dobre viete, je to pomerne náročná činnosť. Áno, niektorí ľudia stavia na náhodné čísla a na svoje šťastie, ale to nie je dobrý postup. Teda, v niektorých prípadoch môže vyjsť, keďže náhody sa dejú, ale inokedy to rozhodne takto nepôjde.

Tipovanie má svoju logiku. Ak si idete staviť na nejaký športový tím, mali by ste ho dobre poznať. Tipy a štatistiky sú totiž základom pre úspešné tipovanie. Pravdepodobne aj vy chcete vyhrať sumy a nie všetko vložené prehrať. Preto by ste mali za touto činnosťou vidieť oveľa väčší význam a zmysel, ako len náhodné čísla.

Napríklad, predstavme si konkrétnu situáciu. Chcete si dať tipy na zápasy Slovanu Bratislava. Najskôr by ste si mali povedať, či tento tím skutočne dobre poznáte. Viete, ak vyhrali v minulosti len jeden zápas, je menšia pravdepodobnosť, že vyhrajú opäť, ak by v minulosti vyhrali takmer všetky zápasy. To znamená, že by ste si mali spraviť vlastné štatistiky.

Samozrejme, to neznamená, že si teraz budete musieť sťahovať do počítača zložité počítačové programy na štatistiky. Postačí ak si to celé premietnete v hlave a nad tipovaním sa dobre zamyslíte. Napríklad veľa vám povie aj súpiska hráčov Slovanu. Ako sa darilo každému jednému a na základe toho môžete vsádzať svoje vlastné financie.

Hľadajte v tom logiku

Áno, náhody existujú, ale logika je vždy častejšia. Preto aj v tipovaní hľadajte logiku, postupnosť a štatistiky. Určite sa vám to z takéhoto hľadiska oplatí, pretože budete vedieť, že ako sa to celé vyvíja. Najmä budete mať vyššiu šancu vyhrať vytúžený balík peňazí, čo sa vám rozhodne vyplatí.

Preto, ak sa rozhodnete stávkovať, určite na to choďte s logikou. Staviť náhodné čísla je síce rýchly proces, ale nevypláca sa.