Investovanie do kryptomien je pre mnoho tradičných finančníkov stále veľkou neznámou. Avšak, s nástupom novej generácie, ktorá je od malička zvyknutá na digitálne prostredie, by sme nemali nad konceptom Bitcoinu a ostatnými kryptomenami len tak mávnuť rukou.

Obzvlášť Bitcoin dokazuje, že úspešne zdoláva skúšku času. Za desať rokov svojej existencie sa pôvodne bezcenná mena dokázala vyšplhať na hodnotu v rade niekoľko tisíc dolárov za jednotku Bitcoinu. Navyše k nemu vzhliada mnoho zdecimovaných svetových ekonomík ako napríklad Venezuela či Zimbabwe.

Aj keď technológia Bitcoinu môže byť pre niekoho ťažký oriešok, samotný nákup a obchodovanie s kryptomenami dnes zvládne skoro každý. Pozrite si náš návod a zistite, ako môžete s obchodovaním s Bitcoinom začať.

Medzi všeobecné mýty o Bitcoine patrí domnienka, že si príjemca musí zaobstarať celú jednotku v hodnote niekoľko tisíc dolárov. Pritom samozrejme môže investovať v čiastkach, po pár stovkách korún. Rovnako máte pri Bitcoine istotu, že sa nejedná o podvod na rozdiel od  ponziho schém ako napríklad pri PlusToken, ktorý sľuboval zázračné zhodnotenie.

V dnešnej dobe môžete získať peniaze zdarma už za obyčajné založenie účtu na internete. Dá sa to napríklad registráciou v online kasíne, kde ľahko získate svoj počiatočný kapitál, ktorý môžete použiť na svoju prvú investíciu do kryptomeny bitcoin.

Bitcoin nakupujú nielen skúsení investori a kryptomenoví odborníci, ale aj drobní podnikatelia alebo profesionálni hráči pokru. Ak by ste ich chceli napodobniť, nezabudnite, že základom je vedieť si zachovať ,,poker face´´ ale aj poznať výherné kombinácie v pokri.

Varovanie 18+: investujte zodpovedne. Informácie uvedené v článku sú iba orientačné a neslúžia ako odporúčanie k nákupu či predaju. Obchodovanie s kryptomenami môže byť rizikové a môže mať za následok stratu celého vášho kapitálu.