Dodať tovar rýchlo, bezpečne a spoľahlivo – to je náš hlavný cieľ v našom podnikaní. Bohaté skúsenosti a dlhodobé pôsobenie na trhu nás naučili, že iba profesionálna práca a nadšenie našich zamestnancov sú dva rozhodujúce ukazovatele, vďaka ktorým sú naši zákazníci dlhodobo spokojní.

Medzinárodné a miestne doručovacie služby zabezpečuje profesionálna špedičná spoločnosť v oblasti medzinárodnej dopravy tovaru.

Ak sa pozrieme bližšie na to, ako sú na tom všeobecné možnosti, môžeme povedať, že medzinárodná preprava tovaru ako nákladná doprava je odvetvie v ekonomike, ktoré ovplyvňuje veľa faktorov.

Pojem nákladná doprava zahŕňa pohyby úžitkových vozidiel používaných na prepravu tovaru v dopravných sieťach bez ohľadu na ich stav naloženia.

Lacná preprava pre veľkoobjemové zásielky

Nákladná preprava je najčastejšie a podľa mnohých špecialistov, najnebezpečnejší typ dopravy. Medzi jej hlavné prednosti možno vyzdvihnúť rýchlosť, manévrovateľnosť a flexibilitu.

Nákladná doprava je nákladovo efektívnejšia a ideálnejšia pre veľké, ťažké alebo objemné zásielky.

Bez ohľadu na to, či sa rozhodnete pre priamu cestu od dverí k dverám alebo čiastočné naloženie nákladným autom, je možný aj zber na viacerých miestach za účelom konsolidácie zásielok a následnej prepravy.

Bezpečná preprava nebezpečného tovaru

Každý, kto je zodpovedný za prepravu nebezpečného tovaru kdekoľvek na svojej ceste – je zodpovedný za jeho bezpečnú prepravu a musí mať na pamäti tieto veci:

Ten, kto má na starosti prepravu nebezpečného tovaru, musí sa okamžite prihlásiť u určeného príslušného orgánu v prípade, že:

  • By mohlo nastať riziko akékoľvek vypúšťania emisií alebo únik nebezpečného tovaru z akéhokoľvek kontajnera, obalu alebo dopravného prostriedku.
  • Je hlásená nebezpečná udalosť alebo zrážka s nebezpečným tovarom.
  • Strata, krádež alebo nesprávne umiestnenie zásielky výrobkov určitých tried nebezpečného tovaru.