V súčasnej dobe na trhu s plastovými obalmi pôsobí veľa spoločností. Pokiaľ zháňate dodávateľa pre svoju výrobnú firmu, ktorý by vám v prípade potreby poskytol ako kontajnery, tak aj ďalšie prvky, obráťte sa na profesionála menom Schoeller Allibert. V jeho produktovom portfóliu nájdete takmer všetko od plastových kontajnerov cez prepravné vozíky až po nápojové prepravky. V nasledujúcich riadkoch vám sortiment predstavíme trochu podrobnejšie.

Schoeller Allibert sa zaoberá výrobou, návrhom a vývojom recyklovateľných plastových obalov. Pôsobí na trhu viac ako päťdesiat rokov, a tak má vskutku bohaté skúsenosti. Spoločnosť sa vypracovala na takú úroveň, že je momentálne považovaná za lídra na európskom trhu.

Čo všetko Schoeller Allibert ponúka?

Pre lepšiu prehľadnosť sú plastové obaly rozdelené na niekoľko kategórií. Prvú skupinu tvoria prepravky s otvorenou rukoväťou, ďalej si môžete zakúpiť veľkoobjemové kontajnery. Hoci sú kontajnery pomerne ľahké, ich nosnosť je vskutku vysoká, pokojne zvládnu uniesť až 250 kilogramov.

Obrátiť sa môžete na firmu Schoeller Allibert tiež v prípade, ak chcete plastové palety či prepravné vozíky. Jednotlivé kategórie sa ešte ďalej rozdeľujú na podkategórie podľa toho, aké vlastnosti od daného výrobku požadujete. Rovnako tak ešte máte na výber z mnohých rozmerov.

Skladacie kontajnery sú najžiadanejšie

Veľmi dopytované sú skladacie kontajnery, ktoré sa dajú stohovať. Šetria veľa priestoru ako vo výrobných podnikoch, tak aj skladoch, prípadne kamiónoch. V logistike sú skladacie kontajnery naozaj populárne, pretože pomáhajú efektívne optimalizovať náklady na dopravu. Plastové skladacie kontajnery nachádzajú uplatnenie v automobilovom i priemyselnom odvetví. Pripravené sú aj do ďalších odborov. Tak neváhajte a kontaktujte firmu Schoeller Allibert, aby ste sa dohovorili na podrobnostiach.


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup