V podnikaní ešte len začínate? Potrebujete si vytvoriť jednoduchú webovú prezentáciu, aby ste predstavili seba ako podnikateľa? Chcete informovať potenciálnych zákazníkov o tom, čo ponúkate, aké produkty sa u vás dajú zakúpiť, o aké služby môžu požiadať a podobne? V takom prípade si vystačíte s úplne jednoduchou a nenáročnou webovou stránkou, ktorá vás nevyjde stovky eur. Stačí vedieť, v akom programe ju vytvoriť.

V súčasnej dobe je tvorba web stránok celkom drahá služba, pričom začínajúci podnikatelia si nemôžu dovoliť investovať treba tisíc euro do realizácie svojej prezentácie na internete. Vznikol ale systém, ktorý stojí pár euro mesačne a uspokojí vaše potreby.

Čo je to Saywebpage?

Ide o systém zvaný Saywebpage, ktorý je v slovenskom jazyku, takže sa nemusíte báť, že by ste niečomu nerozumeli. Webovú stránku máte pod vlastnou doménou, editovať si ju môžete, kedykoľvek len potrebujete, a prístupná je na akomkoľvek zariadení.

Základným účelom web stránky je poskytnú okamžité informácie ľuďom, ktorí to zrovna potrebujú. Dôležité teda je mať na webovej stránke kontaktné údaje, otváracie hodiny, ponuku služieb a podobne. Všetko teda máte na jednej stránke, a tým uspokojíte každého užívateľa, ktorý na vašu webovú stránku zavíta.

Vyberte si z webových šablón

Veľkou výhodou je, že nemusíte mať vlastnú grafiku, lebo sú k dispozícii webové šablóny. Stačí si vybrať tú, ktorá vám najviac svojim dizajnom vyhovuje, a potom si ju upravíte podľa seba, napríklad pridáte logo, vlastné obrázky a podobne. Fantázii sa medze nekladú a možnosti úprav sú pomerne široké.

Čo sa ceny týka, tá nie je nijako vysoká. Vybrať si môžete zo štyroch rôzne drahých balíčkov, pričom veľmi odporúčaný je balík STANDARD, ktorý vás vyjde na 8 euro mesačne.