Do 90 minút od vašej objednávky, v čase od 8:00 do 20:00, kamkoľvek na Slovensku aj do Čiech, 7 dní v týždni: neveríte, že môže doručenie kvetov takto fungovať? Presvedčte sa!

Donáška kvetov ako skvelá služba aj na poslednú chvíľu

Donáška kvetov je konečne na úrovní aj u nás na Slovensku. Zabudli ste na meniny, narodeniny, na výročie, či inú príležitosť a potrebujete rýchlo kvalitnú kyticu? Alebo sa k oslávencovi ani sami nemáte možnosť dostaviť? Objednávajte kvety online kľudne na poslednú chvíľu. Do 90 minút (medzi 8:00 a 20:00) od vášho objednania sa kytica či ďalší malý darček dostanú k svojmu adresátovi.

Služba nefunguje len od pondelka do piatku. Kvetiny sa doručujú cez víkend aj vo sviatky. A objednávať môžete vďaka internetovým stránkach 24 hodín denne.

Posielate kvetiny niekomu do obce, kde ako sa vraví, „líšky dávajú dobrú noc“? Alebo na druhý koniec Slovenska? Či dokonca do Čiech? Nevadí! Miesto ani vzdialenosť nerozhoduje a služba funguje v Bratislave, v Michalovciach, ale aj v Ábelovej, v Detve, v Bojniciach či v Badíne. Proste po celom Slovensku a v celej Českej republike.

Aké kvety online môžete poslať?

V ponuke sú nádherné kytice – jednodruhové, napríklad z ruží alebo slnečníc, ale aj kombinované väzby viacerých druhov kvetín od profesionálnych floristov. Dovážajú sa z Holandska a nakupujú sa priamo na holandskej burze. Tým je zaručená ich kvalita a čerstvosť. Medzi najobľúbenejšie patria samozrejme ruže, nasledujú ľalie, frézie, gerbery, slnečnice, ale aj tulipány.

Príležitosť na doručenie kvetov blízkym a známym sa nájde niekoľkokrát do roka

Prekvapte, okúzlite, nadchnite, poďakujte, pogratulujte, alebo ich darujte len tak. Či už posielate kvetiny niekomu z rodiny, svojmu partnerovi či partnerke, alebo obchodnému partnerovi, s kvetinami nikdy neurobíte chybu. Ďalšou možnosťou je poslať kvetinový kôš, alebo ku kytici priložiť ďalšiu malú pozornosť: sekt či víno, bonboniéru, aj malú plyšovú hračku. Doručenie kvetov službou Kup kytici je spoľahlivé, praktické a robí radosť.