Kúpte si tiež chytrú  elektronickú pečiatku e-mark, čo je farebná elektronická pečiatka, úplne flexibilná, mobilná a všestranná. Na jediné stlačenie vytlačíte behom chvíľky akýkoľvek text, a to kvalitne a bez jediného problému. Elektronická pečiatka COLOP je prenosná a ušetrí vám tak veľa času a v neposlednom rade aj peňazí. Kancelársky, dokonale multifunkčný a perfektne dizajnovo prepracovaný nástroj v podobe farebné elektronické pečiatky COLOP môžete využiť kdekoľvek a kedykoľvek budete len potrebovať. S COLOP E-mark jednoducho potlačíte letáky, obálky, krabice, kalendáre, tašky a iné materiály. Presvedčte sa sami o kvalitách pečiatky COLOP a kúpte si ju ešte dnes!

Všestranný pomocník

Farebná elektronická pečiatka COLOP vám poslúži ako multifunkčný pomocník. Dajte zbohom zastaraným klasickým pečiatkam a otvorte sa modernej technológii v podobe elektronickej pečiatky COLOP! Medzi funkcie pečiatky patrí, okrem iného, ​​aj automatické nastavenie dátumu, času, číslovanie a generovanie čiarových a QR kódov, rovnako tak i prednastavenie šablón. Elektronická pečiatka e-mark vám ušetrí veľa práce a času. Je jednoducho ovládateľná a pracovať sa s ňou naučíte okamžite. Ak raz tuto nadčasovú elektronickú pečiatku vyskúšate, garantujeme vám, že už nebudete chcieť pracovať so žiadnou inou. Rýchlosť, kvalita, jednoduchosť a flexibilnosť, to sú hlavné vlastnosti pečiatky COLOP e-mark.

Neváhajte a objednávajte!

Elektronická pečiatka COLOP má blikajúca LED prúžok pre jasnejšiu orientáciu, je opatrená vlastnú WI-FI sietí a bez nabitia vám vydrží dlhšie ako 4 hodiny. V súčasnosti sa môžete s prácou elektronickej pečiatky stretnúť napríklad u národného dopravca Českých drah, alebo u jednej z najväčších českých automobiliek ŠKODA. Elektronickú pečiatku COLOP využijete pri kontakte so zákazníkom aj pri rôznych akciách a stretnutiach, a to hlavne vďaka tomu, že je absolútne flexibilná a mobilná. Na stránkach spoločnosti nájde každý záujemca a potencionálny zákazník, jednoduchý návod, ako elektronickú pečiatku e-mark používať. Prajeme vám príjemný nákup a veríme, že budete maximálne spokojní!