Firma s CRM systémom má výraznú konkurenčnú výhodu

0
361

Máte na starosť firmu? Je zaujímavé, že sa niektoré firmy dokážu dostať vo svojom obore veľmi skoro na vrchol a iné stagnujú alebo upadajú. Základom každej firmy by mal byť kvalitný manažment, ktorý bude firmu správne riadiť a robiť dobré rozhodnutia. Prosperita aj celkový úspech firmy sa opiera predovšetkým o zákazníkov. Sú s vami vaši zákazníci spokojní alebo by ste mohli svoje služby vylepšiť? Máte prehľad nad ziskom vašej firmy, nad vyťaženosťou zamestnancov, nad projektmi, nad návštevnosťou vášho webu alebo snáď nad všetkou fakturáciou? Pokiaľ nie, je najvyšší čas zaobstarať do firmy CRM systém, ktorý vaše podnikanie zmení doslova od základu.

Čo CRM systém dokáže?

CRM systémy sa medzi sebou líšia a medzi najpokročilejšie na trhu patrí AutoCRM, ktorý je kompletne v slovenčine a je možné ho prispôsobiť na mieru vašej firme. Nezáleží na tom, v akom obore podnikáte, je tu mnoho funkcií a do systému budú implementované len tie, o ktoré budete mať záujem.
Môžete s ním komplexne riadiť celú spoločnosť. Má veľmi prehľadné rozhranie, ku ktorému sa pripájate online, takže k nemu máte prístup odkiaľkoľvek bez toho, aby ste ho museli inštalovať. Systém môžete používať ako plánovač a evidovať tu jednotlivé úlohy, plánovať ich, prideľovať ich jednotlivým kolegom a sledovať, v akom sú stave. Môžete tu spravovať aj vaše vlastné projekty a mať vďaka tomu prehľad, čo sa s nimi deje. Zamestnanci môžu tento systém používať tiež, môžete s nimi cez neho komunikovať, sledovať ich dochádzku, ich efektivitu aj pracovné vyťaženie. Môžete odtiaľto komunikovať s klientmi, vytvárať im ponuky, rozosielať newslettre a tiež faktúry. Vďaka kompletnému prehľadu faktúr budete vedieť, kto vám zaplatil, aký je váš obrat, zisk alebo straty, Môžete si tu evidovať všetky kontakty, volať klientom alebo aj spravovať všetky potrebné dokumenty na jednom mieste. Tiež odtiaľto môžete spravovať a sledovať reklamné kampane. Možností tohto programu je nespočet. Už konečne nemusíte používať hromadu nástrojov, ale stačí vám len jeden jediný, ktorý využijete na riadenie celej firmy. nemusíte kupovať zajaca vo vreci, tento CRM systém si môžete zadarmo vyskúšať, stačí navštíviť web AutoCRM.sk.