Hranie automatov, či točenie ruliet už mnohým prinieslo vytúženú výhru, o ktorej sa môže iným iba snívať. Zábava plná adrenalínu, z ktorej prirodzene plynie aj riziko prehry a straty peňazí. Je to všetko len o šťastnej náhode alebo sú v jackpotoch ukryté možné algoritmy ? Sú medzi hráčmi iba bohatí, ktorí si môžu dovoliť straty alebo aj ľudia, ktorí vidia zárobok bez práce a nehľadia na riziká ?

Na Slovensku sa čoraz viac presadzuje obmedzenie prevádzkovania kasín a herní. Mnohí ľudia to dodnes považujú za nebezpečné vzhľadom na závislosť, ktorá môže vzniknúť. Starší občania sa na takéto miesta pozerajú ako na centrum straty peňazí a nezmyselného stávkovania, ku ktorému neodmysliteľne patrí aj alkohol a zaujímavá spoločnosť. Pravdou však je, že tento druh zábavy ľudia využívali už veľmi dávno, napríklad ruleta sa hrávala už v 18. storočí a to priamo na kráľovskom dvore. Vďaka výdobytkom modernej doby sa hazardné hry presunuli aj do online priestoru, kde je možné online stávkovanie, hranie rulety a dokonca aj automatov. Tento druh zábavy je vďaka tomu možné využívať aj počas týchto posledných niekoľkých mesiacov pandémie, ktorá zamedzila vstup do priestorov herní.

Hra sa môže začať !

V online priestoroch je dnes jednoduchšie nájsť tú správnu hru pre každého, individuálne sa zoznámiť s pravidlami, porovnať si viaceré kasína a ich spoľahlivosť a hodnotenie. Dôležitá je najmä overená licencia pre prevádzkovanie. Hráči musia mať nad osemnásť rokov a mali by hrať zodpovedne. Zvyšok je najmä o šťastí a menšom riskovaní.

Vytočte si šťastné čísla

Medzi obľúbené hry patrí ruleta, ktorá je zdanlivo o náhode. V kolese poskakuje gulička, ktorá môže padnúť na konkrétne číslo, ale aj na farbu alebo rad. Po stávke na niektorú z týchto možností všetci hráči čakajú, kde padne gulička. Pri točení kolesa existujú aj možné varianty, vďaka ktorým sa môže hráč dopracovať k výhre. Stratégie, ktoré si môže každý hráč naštudovať a sám aj odskúšať ich funkčnosť. Sú to tzv. systémy rulety, ktoré vás môžu dostať k výhre. Táto hra má rôzne varianty, medzí hráčmi je obľúbená európska, ale aj americká. V online priestore je možné si viaceré vyskúšať a zistiť, ktorá hra vám vyhovuje najlepšie.

Výherné automaty

V online priestoroch už nájdeme aj hracie automaty, ktoré prinášajú hráčom výhru cez rôzne hry. Zaujímavosťou je, že v online automatoch padol najvyšší jackpot po vložení dvadsiatich piatich pencí istému Jonathanovi Heywoodovi, ktorý vyhral viac ako trinásť miliónov libier.

V kamenných kasínach, konkrétne v Las Vegas bol najvyšší jackpot dosiahnutý mladým softvérovým inžinierom a to vo výške 39,7 milióna dolárov. Bola to šťastná náhoda alebo prišiel na niečo, čo mu prinieslo výhru ?

Skúšajte a hrajte sa zodpovedne, možno práve vy objavíte zvláštny algoritmus alebo budete mať šťastnú ruku pri hre. Ak aj nie, nevadí, hovorí sa, že kto nemá šťastie v hre, tak má šťastie v láske.